Ποιος θα σου Τραγουδήσει

Η Λίλα Κάσεν είναι μια διάσημη τραγουδίστρια, η οποία ετοιμάζεται ύστερα από χρόνια αποχής να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Έπειτα από ένα ατύχημα όμως θα χάσει τη μνήμη της και μια άσημη τραγουδίστρια καραόκε, η οποία τη μιμείται εξαιρετικά, δέχεται να της ξαναθυμίσει τον…εαυτό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Quién te Cantará

Δραματική 2018

Διάρκεια: 125′

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Κάρλος Βερμούτ με τους: Νάγια Νίμρι, Κάρμεν Ελίας, Εύα Λόρατς.

Δείτε το τρέιλερ:

«Bumblebee» – Η ταινία φαντασίας του Τράβις Νάιτ με το δημοφιλές, κίτρινο Autobot

Κυνηγημένος το έτος 1987, ο Bumblebee βρίσκει καταφύγιο σε μια μάντρα με παρατημένα αυτοκίνητα σε μια μικρή παραλιακή πόλη της Καλιφόρνια. Η Τσάρλι (Χέιλι Στάινφελντ), λίγο πριν κλείσει τα 18 και ενώ αναζητά τη θέση της σε αυτό τον κόσμο, ανακαλύπτει τον Bumblebee χτυπημένο και γεμάτο σημάδια. Καθώς η Τσάρλι τον επισκευάζει, συνειδητοποιεί ότι αυτό που έχει απέναντι της δεν είναι ένας συνηθισμένος κίτρινος Σκαραβαίος.

Διάρκεια: 119 λεπτά

Είδος ταινίας: Περιπέτεια φαντασίας

Σκηνοθεσία: Τράβις Νάιτ

Ηθοποιοί: Χέιλι Στάινφελντ, Τζον Σένα, Πάμελα Άντλον, Τζον Ορτίζ.

Δείτε το τρέιλερ:

«Η Μαίρη Πόπινς Επιστρέφει» – Η Έμιλι Μπλαντ είναι η ιπτάμενη νταντά και χαρίζει εκ νέου λίγη από τη μαγεία της στα παιδιά

Η αγαπημένη γκουβερνάντα Μαίρη Πόπινς επανέρχεται στα παιδικά και όχι μόνο, κινηματογραφικά όνειρα 54 χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση, μετρώντας ήδη τέσσερις υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες.

Στη νέα «Mary Poppins» της Disney, η Emily Blunt («Into the Woods») είναι η τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει μια βαρετή δουλειά σε μια αξέχαστη, φανταστική περιπέτεια.

Σε αυτό το ολοκαίνουριο σίκουελ, γεμάτο φρεσκάδα αλλά και πιστό στο πνεύμα της πρώτης ταινίας (1964), η Mary Poppins επιστρέφει για να βοηθήσει τη νέα γενιά της οικογένειας Banks να ξαναβρεί τη χαρά και την αδιαμφισβήτητη μαγεία της ζωής έπειτα από μια απώλεια.

Στο Λονδίνο του ’30 ο Μάικλ Μπανκς, χήρος μετά τον θάνατο της γυναίκας του, αγωνίζεται να διατηρήσει το πατρικό του σπίτι ενάντια στις ύπουλες πρακτικές της τράπεζας. Τα μικρά παιδιά του προσπαθούν μάταια να τον βοηθήσουν, μέχρι που εμφανίζεται η μυστηριώδης, ιπτάμενη νταντά Μαίρη Πόπινς.

Mary Poppins Returns

Μουσική 2018

Διάρκεια: 130′

Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρομπ Μάρσαλ με τους: Έμιλι Μπλαντ, Έμιλι Μόρτιμερ, Μέριλ Στριπ, Κόλιν Φερθ.

Δείτε το τρέιλερ:

Η Επόμενη Μέρα Μιας Σχέσης

Η ασπρόμαυρη ταινία του Ασιάτη Χονγκ Σανγκ-Σου (επίσημη συμμετοχή στο περσινό Φεστιβάλ Κανών) εστιάζει στη σχέση ενός ιδιοκτήτη μικρού εκδοτικού οίκου με τρεις γυναίκες, τη σύζυγο, την ερωμένη και την καινούργια υπάλληλό του.

Geu-hu / The Day After

Δραματική 2017

Διάρκεια: 97′

Κορεάτικη ταινία, σκηνοθεσία Χονγκ Σανγκ-Σου με τους: Κιμ Μιν-Χι, Χάε – Χίο Κουόν , Σάε – Μπίεοκ Κιμ.

Δείτε το τρέιλερ:

«The Bachelor 3» – Μια ανατρεπτική κωμωδία που έμελλε να γίνει τριλογία

Δύο ταινίες πριν, τέσσερις φίλοι ξεκίνησαν για έναν γάμο. Δεν έφτασαν ποτέ. Ξεπέρασαν όμως τα 100.000 εισιτήρια. Μία ταινία πριν, τέσσερις φίλοι ξεκίνησαν για έναν ακόμα γάμο. Πάλι δεν έφτασαν ποτέ. Ξεπέρασαν όμως τα 236.000 εισιτήρια και ήταν πρωταγωνιστές στη νούμερο ένα ελληνική ταινία της χρονιάς.

Τώρα, στο τρίτο μέρος του «The Bachelor», τέσσερις φίλοι λαμβάνουν ένα νέο προσκλητήριο. Θα τα καταφέρουν ή θα χρειαστεί και τέταρτη ταινία για να γίνει κάποιος γάμος τελικά;

Η απάντηση θα δοθεί στις 25 Δεκεμβρίου στο «The Bachelor 3».

Μια ανατρεπτική κωμωδία που έμελλε να γίνει τριλογία!

The Bachelor 3

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ηλίας Μελέτης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Κατερίνα Γερονικολού, Βασιλική Τρουφάκου, Ησαϊας Ματιάμπα, Τόνι Σφήνος, Τάσος Παλατσίδης, Βίκυ Κάβουρα, Δημήτρης Σταρόβας, Αναστάσης Κολοβός, Courtney Parker, Αλέξανδρος Κοντοπίδης, Μαρία Κωνσταντάκη, Γιώργος Παράσχος και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Δείτε το τρέιλερ:

«Η Άννα και η Αποκάλυψη» – Ένα μιούζικαλ τρόμου του Τζον ΜακΦέιλ

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, τo ξύπνημα των ζόμπι απειλεί την ήσυχη πόλη του Little Haven, αναγκάζοντας την Άννα και τους φίλους της να τρέξουν, να παλέψουν και να…πετσοκόψουν προκειμένου να επιβιώσουν οι ίδιοι και οι αγαπημένοι τους. Σύντομα, θα ανακαλύψουν πως κανείς δεν είναι ασφαλής σε αυτόν τον κόσμο και, καθώς τα πάντα καταρρέουν γύρω τους, θα αντιληφθούν πως μπορούν να εμπιστευτούν μόνο ο ένας τον άλλον.

Anna and the Apocalypse

Φαντασίας 2017

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Τζον ΜακΦέιλ με τους: Έλα Χαντ, Μάλκολμ Κάμινγκ, Σάρα Σουάιρ.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης