Πέντε νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου. Ο Τάικα Γουαϊτίτι σκηνοθετεί την υποψήφια για έξι Όσκαρ κωμωδία «Τζότζο», το δημοφιλές μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ «Cats» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη και  η Μελίνα Λεόν σκηνοθετεί μια ιστορία που διαδραματίζεται το 1988, το «Τραγούδι Χωρίς Όνομα».

«Τζότζο» του Τάικα Γουαϊτίτι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία σάτιρα του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου με πρωταγωνιστή ένα μοναχικό αγόρι από τη Γερμανία, τον Τζότζο, του οποίου η ιδέα για τον κόσμο αντιστρέφεται, όταν ανακαλύπτει ότι η διαζευγμένη μητέρα του (Σκάρλετ Γιόχανσον) κρύβει ένα νεαρό Εβραίο κορίτσι (Τόμασιν ΜακΚένζι) στη σοφίτα τους. Με μοναδική βοήθεια από τον χαζούλη φανταστικό του φίλο, Αδόλφο Χίτλερ (Τάικα Γουαϊτίτι) ο Τζότζο θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον τυφλο φανατισμό του.

Σκηνοθεσία: Τάικα Γουαϊτίτι

Πρωταγωνιστούν οι: Ρόμαν Γκρίφιν Ντέιβις, Τόμασιν ΜακΚένζι, Τάικα Γουαϊτίτι, Ρέμπελ Γουίλσον, Στίβεν Μέρτσαντ, Άλφι Άλλεν, με τον Σαμ Ρόκγουελ και την Σκάρλετ Γιόχανσον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Cats» – Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ μεταμορφώνεται σε ένα κορυφαίο κινηματογραφικό γεγονός!

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Τομ Χούπερ (Ο Λόγος του Βασιλιά, Οι Άθλιοι, Το Κορίτσι από τη Δανία) μεταμορφώνει το λατρεμένο, πολυβραβευμένο μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ σε ένα κορυφαίο κινηματογραφικό γεγονός. Με τη χαρακτηριστική μουσική του Λόιντ Γουέμπερ και με ένα καστ παγκοσμίως αναγνωρισμένων χορευτών, κάτω από την καθοδήγηση του βραβευμένου με Τόνι χορογράφου Άντι Μπλάνκενμπιούλερ (Hamilton, In the Heights), η ταινία επαναπροσδιορίζει και προτείνει το μιούζικαλ σε μια νέα γενιά θεατών, με τη θεαματική παραγωγή του, την τεχνολογία αιχμής και με χορευτικά που κινούνται από το μπαλέτο στο σύγχρονο χορό και από την hip-hop στην jazz.

Σκηνοθεσία: Τομ Χούπερ

Ηθοποιοί: Τζέιμς Κόρντεν, Τζούντι Ντεντς, Τζέισον Ντερούλο, Ίντρις Έλμπα, Τζένιφερ Χάντσον, Ίαν ΜακΚέλεν, Τέιλορ Σουίφτ, Ρέμπελ Γουίλσον, Φρανσέσκα Χέιγουορντ.

Διάρκεια: 110 λεπτά

Είδος ταινίας: Μιούζικαλ

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Τραγούδι Χωρίς Όνομα» της Μελίνα Λεόν

Περού, 1988. Η Χεορχίνα, μια νεαρή κοπέλα από ένα μικρό χωριό των Άνδεων, φτάνει στη Λίμα προκειμένου να γεννήσει σε μια αυτοσχέδια κλινική. Μυστηριωδώς όμως, το βρέφος εξαφανίζεται. Εν μέσω των πολιτικών αναταραχών της εποχής, ο Πέδρο, ένας τολμηρός δημοσιογράφος, θα γίνει ο μοναδικός της σύμμαχος στην απελπισμένη αναζήτηση να βρει το παιδί της, σε ένα λυρικό ασπρόμαυρο δράμα βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Σκηνοθεσία: Μελίνα Λεόν

Πρωταγωνιστούν οι: Τόμι Παράγα, Λούσιο Ρόχας, Ρουθ Αρμας, Πάμελα Μεντόζα.

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Ενωμένες Πατούσες» – Μία διασκεδαστική και ευφάνταστη ταινία κινουμένων σχεδίων

Με φόντο μία φουτουριστική μητρόπολη, οι «Ενωμένες Πατούσες» είναι μία διασκεδαστική και ευφάνταστη ταινία κινουμένων σχεδίων για μια παρέα από παραχαϊδεμένα κατοικίδια και έναν περπατημένο αδέσποτο σκύλο, που πρέπει να ξεπεράσουν τις προκαταλήψεις τους και τον ίδιο τους τον εαυτό για να σώσουν τον κόσμο από τα δαιμόνια Ρομπότ.

Μία παρέα από κακομαθημένα, εγωιστικά κατοικίδια, με αρχηγό τη λουσάτη γάτα Μπελ, βρίσκουν τον μπελά τους, όταν οι μηχανές που διοικούν τη Ρόμπο Σίτι, την υπερσύγχρονη μητρόπολη στην οποία ζουν και βασιλεύουν, εκτροχιάζονται και παίρνουν την εξουσία, με αποτέλεσμα να το σκάσουν όλοι οι άνθρωποι για να σωθούν. Χωρίς αφεντικά πια, η Μπελ, ο φασιαριόζικος ποταμόχοιρος Σόφι και το καμαρωτό κανίς Ρονάλντο, που έχουν συνηθίσει σε μία ζωή άνεσης και πολυτέλειας, πρέπει να συμμαχήσουν με τον αδέσποτο σκύλο Ρότζερ και τον φιλαράκο του Μπομπ, το μόνο φιλικό ρομπότ στην πόλη. Μόνο ενωμένα μπορούν να επιβιώσουν και να σώσουν τα σπίτια τους, την πόλη και ίσως ολόκληρο τον κόσμο.

Σκηνοθεσία: Ράινχαρτ Κλους

Ακούγονται οι: : Κουρλαμπάς Θανάσης, Παπαστάθης Βασίλης, Κατσακούλη Μελίνα, Παλαιολόγου Τάνια, Ευαγγελάτος Ανδρέας, Κακανάς Κωνσταντίνος, Σιούλης Σταύρος, Παπαδάτος Δημήτρης, Στάικου Ιφιγένεια.
Διάρκεια: 89 λεπτά

Η ταινία «ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ (PETS UNITED)»  θα βγει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020  από την Tanweer.

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Η Γκουβερνάντα» – Μια ταινία τρόμου της Φλόρια Σιγκιμόντι

Για περισσότερα από 100 χρόνια, μια άκρως στοιχειωμένη ιστορία έχει επικρατήσει για να τρομάζει τα πλήθη. Τον Ιανουάριο, «Η Γκουβερνάντα» της DreamWorks Pictures’ μας πηγαίνει σε ένα μυστηριώδες κτήμα στην εξοχή της περιοχής Μέιν , όπου η Κέιτ – που μόλις έχει ξεκινήσει να δουλεύει ως νταντά- πρέπει να φροντίσει δύο ψυχικά διαταραγμένα ορφανά, την Φλόρα και τον Μάιλς. Σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι το μέρος αλλά και τα παιδιά κρύβουν σκοτεινά μυστικά,  και τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως δείχνουν.

The Turning
 
Σκηνοθεσία: Φλόρια Σιγκιμόντι

Ηθοποιοί: Μακένζι Ντέιβις, Φιν Γούλφχαρντ, Μπρούκλιν Πρινς

Διάρκεια: 95 λεπτά

Είδος ταινίας: Τρόμου

Δείτε το τρέιλερ:

Η Πτώση του Βερολίνου

Σοβιετικό ντοκιμαντέρ του 1945 για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αποτελούμενο από μια σύνθεση πρωτότυπων πλάνων από τουλάχιστον σαράντα καμεραμέν από τη Λευκορωσία και τον Ουκρανικό Στρατό, συμπεριλαμβανομένου γερμανικού στρατιωτικού υλικού.

Berlin
 
Ντοκιμαντέρ 1945

Διάρκεια: 64′

Σοβιετική Ένωση ταινία, σκηνοθεσία Γιούλι Ράιζμαν, Γελιζαβέτα Σβιλόβα.

Δείτε το τρέιλερ:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης