Με την κωμωδία «Πόλεμος στο Σπίτι» του Τιμ Χιλ και τη δραματική ταινία «Η Εποχή της Βροχής» του Άντονι Τσεν ξεκινάει απόψε η νέα κινηματογραφική εβδομάδα.

«Πόλεμος στο Σπίτι» με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και την Ούμα Θέρμαν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πίτερ και ο παππούς του, Τζακ, είναι πολύ αγαπημένοι και δεμένοι μέχρι που… ο παππούς του θα μετακομίσει στο σπίτι της οικογένειάς του και θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το πιο μεγάλο κεκτημένο του, το δωμάτιό του! Ο Πίτερ, όμως, δεν το βάζει κάτω και με τη βοήθεια των φίλων του θα κάνει τα πάντα για να τον διώξει! Αλλά και ο παππούς του δεν παραδίνεται εύκολα… Ένας πόλεμος είναι προ των πυλών!

The War With Grandpa

Σκηνοθεσία: Τιμ Χιλ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ούμα Θέρμαν, Κρίστοφερ Γουόκεν.

Διάρκεια: 94 λεπτά

Είδος ταινίας: Κωμωδία

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Η Εποχή της Βροχής» – Μια δραματική ταινία του Άντονι Τσεν

H Λινγκ είναι μία 40χρονη καθηγήτρια της Κινεζικής Γλώσσας σε γυμνάσιο της Σιγκαπούρης – ένα μάθημα τόσο υποβιβασμένο (η νέα γενιά μιλά εξολοκλήρου αγγλικά) που κάνει τη δουλειά της αόρατη. Αόρατη όμως είναι και στον γάμο της. Ο γιάπης άντρας της περνά πολλές ώρες στο γραφείο, στα γήπεδα του γκολφ όπου κλείνονται τα επιχειρηματικά deals, αλλά και με την ερωμένη του – η Λινγκ δεν είναι βέβαιη για αυτό, αλλά το υποψιάζεται έντονα. Τι φταίει για αυτό; Η εδώ και 5 χρόνια επίπονη προσπάθεια για να κάνουν παιδί με εξωσωματικές που αποτυγχάνουν η μία μετά την άλλη; Πόση θλίψη μπορεί να αντέξει ένας γάμος; Πόση αποτυχία; Και μια γυναίκα, μεγαλωμένη να παραμένει ήσυχη και να αντέχει σιωπηλά τις δυσκολίες, πώς θα βιώσει την κρίση της μέσης ηλικίας – όταν όλα γύρω της την εγκαταλείπουν; Σαν καταιγίδα – σαν έναν τροπικό μουσώνα που επιτίθεται ξαφνικά στις αισθήσεις.

Σκηνοθεσία: Άντονι Τσεν

Παίζουν: Σι Μπιν Γιανγκ, Τζία Λερ Κοχ, Τζόρνταν Λεφαντόφσκι, Κρίστοφερ Μινγκ-Σουν Λι, Γιαν Γιαν Γέο.

Διάρκεια: 103′

Δείτε το τρέιλερ:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης