Sicario: 2 Η Μάχη των Εκτελεστών

Στο «Sicario: 2 Η Μάχη των Εκτελεστών» ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο. Στον πόλεμο μεταξύ των εμπόρων ναρκωτικών δεν υπάρχουν κανόνες και όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ αρχίζει να υποψιάζεται ότι πλέον τα Καρτέλ δεν εισάγουν παράνομα μόνο ναρκωτικά αλλά και τρομοκράτες, ο ομοσπονδιακός πράκτορας Matt Graver (Josh Brolin) καλεί τον μυστηριώδη Alejandro (Benicio Del Toro) για να τερματίσει τον πόλεμο με διαφόρους και όχι πάντα ηθικούς τρόπους. Ο Alejandro απαγάγει την κόρη ενός από τους αρχηγούς του Καρτέλ για να πυροδοτήσει τις συμπλοκές αλλά όταν το κορίτσι αντιμετωπίζεται απλώς σαν ενέχυρο, η μοίρα της θα βρεθεί στα χέρια των δύο αντρών οι οποίοι θα αρχίσουν να αμφισβητούν την αξία του αγώνα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθεσία: Στέφανο Σολίμα

Ηθοποιοί: Μπενίσιο ντελ Τόρο, Τζος Μπρόλιν, Ιζαμπέλα Μόνερ, Τζέφφρεϊ Ντόνοβαν, Μανουέλ Γκαρσία-Ρούλφο, Κάθριν Κίνερ.

Διάρκεια: 122 λεπτά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είδος ταινίας: Δράσης

Δείτε το τρέιλερ:

Καρδιοκατακτητής

Στη Γαλλία του 1809 ο γοητευτικός λοχαγός Νεβίλ είναι έτοιμος να αρραβωνιαστεί την αφελή Πολίν, όταν τον καλούν επειγόντως στο μέτωπο. Μη λαμβάνοντας νέα του, εκείνη πέφτει σε μελαγχολία και αρρωσταίνει βαριά, ενώ αναγκάζει την αδερφή της Ελιζαμπέτ να της γράφει ψεύτικες ερωτικές επιστολές με την υπογραφή του «ηρωικού» Νεβίλ.

Le Retour du Héros

Κομεντί 2018

Διάρκεια: 90′

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Λορέν Τιράρ με τους: Ζαν Ντιζαρντέν, Μελανί Λοράν, Νοεμί Μερλάν.

Δείτε το τρέιλερ:

Δέκα Ύποπτοι για Φόνο

«Δέκα Ύποπτοι για Φόνο» με την Γκλεν Κλόουζ, Τέρενς Σταμπ και Γκίλιαν Άντερσον σε θρίλερ της Άγκαθα Κρίστι. Αγγλία, τέλη της δεκαετίας του 1950. Όταν ένας πλούσιος μετανάστης από την Ελλάδα βρίσκεται νεκρός κάτω από ύποπτες συνθήκες, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ καλείται να εξιχνιάσει το έγκλημα σε ένα σπίτι γεμάτο κίνητρα, ενδείξεις και ύποπτους.

Crooked House

Θρίλερ 2017

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Ζιλ Πακέ – Μπρενέ με τους: Μαξ Άιρονς, Γκλεν Κλόουζ, Γκίλιαν Άντερσον, Στέφανι Μαρτίνι.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Γίγαντας

Βάσκικο δράμα εποχής. Βόρεια Ισπανία, 1843. Ο νεαρός Μαρτίν, επιστρέφοντας στο σπίτι του μετά τον πόλεμο, πληγωμένος και ηττημένος, βρίσκει τον αγαπημένο του αδελφό, Χοακίν, να έχει μεγαλώσει τόσο που μοιάζει με αληθινό γίγαντα. Για να βοηθήσουν την οικογένειά τους, οι δυο τους, ξεκινούν μια ριψοκίνδυνη περιπέτεια, στην οποία ο γιγαντιαίος Χοακίν γίνεται νούμερο σε τσίρκο και δίνει παραστάσεις σε πλατείες, θέατρα και αυλές πλουσίων σε όλη την Ευρώπη. Όμως, σύντομα αντιλαμβάνονται πως ο χώρος του θεάματος είναι γεμάτος προκλήσεις, ψέματα και προδοσία.

Σκηνοθεσία: Άιτορ Αρέγι, Τζον Γαράνιο

Ηθοποιοί: Ενέκο Σαγαρδόι, Γιοσέμπα Ουσαμπιάγα, Ινίγο Αρανμπούρου, Ραμόν Αγίρε, Άια Κρους.

Είδος: Δράμα, Ιστορική

Δείτε το τρέιλερ:

Πρόβατα Εναντίον Λύκων

Ρώσικο animation. Σε μια μαγική χώρα κάπου μακριά, σε ένα όμορφο χωριό που μοιάζει με ζωγραφιά ζουν ανέμελα ένα κοπάδι πρόβατα. Η ειδυλλιακή ζωή τους διακόπτεται όταν μια αγέλη λύκων έρχεται να κατασκηνώσει δίπλα στη ρεματιά τους. Σύμφωνα με αρχαίες παραδόσεις ο αρχηγός τους πρόκειται να αποσυρθεί και ο διάδοχός του θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι άξιος εξολοθρεύοντας όλους τους αντιπάλους του. Όταν ο δυνατός και πάντα ετοιμοπόλεμος Ράγκλαρ βγαίνει μπροστά, ο μόνος που τολμά να σταθεί απέναντι του είναι ο Γκρέι, ένας αξιαγάπητος αλλά αδέξιος νεαρός λύκος. Για να γίνει αρχηγός και να κερδίσει πίσω την καρδιά της Μπιάνκα, ο Γκρέι πηγαίνει στο δάσος όπου ανακαλύπτει μια κατασκήνωση από τσιγγάνους κουνέλια. Η Μάμι, το κουνέλι μέντιουμ του δίνει ένα μαγικό φίλτρο και ο Γκρέι το πίνει και επιστρέφει στο λημέρι των λύκων, για να ανακαλύψει πως έχει μεταμορφωθεί σε…κριάρι!

Μία όμορφη ιστορία γεμάτη δράση, χιούμορ και πολλά μηνύματα για τη διαφορετικότητα και το να μην κρίνεται κάποιος από την εμφάνιση του!

Sheep & Wolves (Μεταγλ.)

Σκηνοθεσία: Ανρεϊ Γκαλατ, Μαξιμ Βολκοβ

Ηθοποιοί (φωνές): Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Ιφιγένεια Στάικου, Διονυσία Τσιτιρίδου, Νίκος Παπαδόπουλος, Ποίμης Πέτρου, Κωνσταντίνος Κακανάς, Γιάννης Υφαντής, Παναγιώτης Αποστολόπουλος.

Διάρκεια: 85 λεπτά

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια

Δείτε το τρέιλερ:


Ντάρλινγκ

Ο Τζον Σλέσινγκερ και η σκοτεινή πλευρά του swinging London. Η ιστορία ενός φιλόδοξου μοντέλου που χρησιμοποιεί τους άνδρες για να ανέβει κοινωνικά κι επαγγελματικά.

Η Νταϊάνα Σκοτ (Τζούλι Κρίστι) είναι μια πανέμορφη Αγγλίδα που εργάζεται ως μοντέλο κι είναι αποφασισμένη να πετύχει και να φτάσει στην κορυφή χρησιμοποιώντας θεμιτά κι αθέμιτα μέσα. Γνωρίζει ένα δημοσιογράφο τον Ρόμπερτ Γκολντ (Ντερκ Μπογκάρντ), με τη βοήθεια του οποίου της ανοίγεται ένας νέος κύκλος γνωριμιών. Οι δύο τους ερωτεύονται κι ο Ρόμπερτ αφήνει την οικογένειά του για εκείνη, αλλά η Νταϊάνα είναι τόσο αποφασισμένη να πετύχει τους στόχους της, ώστε να μη διστάσει να τον απατήσει με άλλους. Η γνωριμία της με τον πλέιμποϊ Μάιλς Μπραντ (Λορενς Χάρβεϊ) την κάνει να πιάσει πάτο κι είναι πλέον αργά για πραγματική ευτυχία για την Νταϊάνα, η οποία ζει τους ξέφρενους ρυθμούς και την τρέλα της δεκαετίας του ’60.

Η ταινία έλαβε 5 υποψηφιότητες για βραβείο Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και κέρδισε Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, Πρωτότυπου Σεναρίου και Κοστουμιών.

Σινεφίλ 1965

Διάρκεια: 128′

Αγγλική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Σλέσινγκερ με τους: Τζούλι Κρίστι, Ντερκ Μπόγκαρντ, Λόρενς Χάρβεϊ.

Δείτε το τρέιλερ:

Γάμος Αλά Ιταλικά

Οι Ντε Σίκα, Λόρεν και Μαστρογιάνι διασκευάζουν τη «Φιλομένα Μαρτουράνο».
Ερωτευμένος με την όμορφη πόρνη Φιλουμένα, ο Ναπολιτάνος καρδιοκατακτητής και μικροαπατεώνας Ντομένικο την εγκαθιστά σ’ ένα διαμέρισμα και της δίνει δουλειά σε ένα μαγαζί του. Μετά από χρόνια, η κουρασμένη από τη σχέση τους Φιλουμένα αρρωσταίνει βαριά και εκείνος, αφού προσπαθεί μάταια να τη σώσει, δέχεται να την παντρευτεί…ετοιμοθάνατη.

Matrimonio All’ Italiana

Κωμωδία 1964

Διάρκεια: 102′

Ιταλο-γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Βιτόριο ντε Σίκα με τους: Σοφία Λόρεν, Μαρτσέλο Μαστρογιάννι.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης