Με τέσσερις νέες ταινίες και δύο επανεκδόσεις, μεταξύ των οποίων η τεράστια εισπρακτική επιτυχία του ισπανικού μποξ όφις, με περισσότερα από δύο εκατομμύρια εισιτήρια, «Όταν Έγινα Πλούσιος», ξεκινά απόψε η νέα κινηματογραφική εβδομάδα.

Οι σινεφίλ μπορούν να απολαύσουν δύο κλασικές επανεκδόσεις, τη θρυλική ταινία του Ζακ Λικ Γκοντάρ «Με Κομμένη την Ανάσα», με τους Ζαν Πολ Πελμοντό και Τζιν Σίμπεργκ και τη ρομαντική κομεντί «Σαμπρίνα» του Μπίλι Γουάιλντερ, με τους Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ, Όντρεϊ Χέπμπορν και Γουίλιαμ Χόλντεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι» – Ένα αυθεντικό θρίλερ τρόμου του Τζος Μπουν

Η ταινία «Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι» είναι ένα αυθεντικό θρίλερ τρόμου τοποθετημένο σε ένα απομονωμένο νοσοκομείο, όπου μια ομάδα από νεαρούς μεταλλαγμένους κρατείται εκεί για ψυχιατρική παρακολούθηση. Όταν αρχίζουν να συμβαίνουν παράξενα περιστατικά, τότε οι νέες τους ικανότητες, αλλά και η φιλία τους, θα δοκιμαστούν καθώς αγωνίζονται για να επιβιώσουν.

«The New Mutants»  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθεσία: Τζος Μπουν

Ηθοποιοί: Άνια Τέιλορ-Τζόι, Μέισι Ουίλιαμς, Τσάρλι Χίτον

Διάρκεια: 105 λεπτά

Είδος ταινίας: Sci-Fi, Τρόμου

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Η Τέχνη της Ενηλικίωσης» του Τζαντ Άπατοου

Μια κωμωδία του Τζαντ Άπατοου με τον Πιτ Ντέιβιντσον. Ο Σκοτ (Πιτ Ντέιβιντσον) είναι ένας αργόσχολος νεαρός με τραυματικές μνήμες, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον χαμό του πατέρα του, που έχασε τη ζωή του πάνω στο καθήκον του ως πυροσβέστης. Ο νεαρός ήρωας ζει στο υπόγειο της μητέρας του, χωρίς να έχει την παραμικρή φιλοδοξία, πέρα από τη μάταια προσπάθειά του να γίνει tattoo artist και να βρίσκει άλλοθι για να μην αναλάβει σοβαρές, «ενήλικες» ευθύνες.

Όλα θα αλλάξουν δραματικά τη στιγμή που η μητέρα του (Μαρίζα Τομέι) θα κάνει ένα βήμα στη ζωή της και θα ερωτευτεί έναν νεότερο πυροσβέστη, γεγονός που θα αναταράξει τον ψυχικό κόσμο του Σκοτ, ο οποίος θα νιώσει ότι ο πατέρας του πάει να «αντικατασταθεί» στο σπίτι από έναν άλλον άνδρα. Η ζωή του θα μπει σε άλλη τροχιά με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός Τζαντ Άπατοου (Με την Πρώτη/Knocked Up) έχει παράδοση στο να αναδεικνύει πετυχημένους κωμικούς, όπως έκανε με τον Στιβ Καρέλ (Παρθένος Ετών 40/40 Year Old Virgin), με τους Σεθ Ρόγκεν και Τζόνα Χιλ (Superbad), με την Κρίστεν Γουίνγκ (Φιλενάδες/Bridesmaids) και με την Έϊμι Σούμερ (Κατακούτελα/Trainwreck).

Δείτε το τρέιλερ:

 

«After 2: Μετά τη Σύγκρουση» του Ρότζερ Καμπλ

Βασισμένο στο διεθνές best seller της Anna Todd, που διαβάστηκε πάνω από 1,6 δισεκατομμύριο φορές, το «After 2: Μετά τη Σύγκρουση» είναι η συνέχεια του After, του νέου νεανικού φαινόμενου στη κατηγορία των ταινιών Twilight και 50 Αποχρώσεις του Γκρι.

After We Collided

Ο Χάρντιν θα είναι πάντα ..ο Χάρντιν. Είναι στα αλήθεια ο ευαίσθητος τύπος που η Τέσα ερωτεύτηκε παράφορα ή είναι ένας άγνωστος; Η Τέσα εύχεται να μπορούσε να εξαφανιστεί, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Ειδικά  όταν θυμάται τις γεμάτες πάθος νύχτες τους. Όμως δεν είναι σίγουρη αν μπορεί να αντέξει ακόμα μία προδοσία. Αφοσιώνεται στις σπουδές της και κάνει την πρακτική της στον εκδοτικό οίκο που ονειρευόταν. Την ίδια στιγμή  ένας όμορφος συνάδελφος της, ο Τρέβορ την πολιορκεί. Είναι ακριβώς το αγόρι που θα έπρεπε να έχει. Ο Χάρντιν ξέρει ότι έκανε λάθος, ίσως το μεγαλύτερο της ζωής του. Θέλει να διορθώσει τα λάθη του και να ξεπεράσει τους δαίμονες του. Δεν θα χάσει την Τέσα χωρίς μάχη. Αλλά μπορεί να αλλάξει; Θα αλλάξει …για την αγάπη; ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ…η ζωή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.
Σκηνοθεσία: Ρότζερ Καμπλ

Ηθοποιοί: Τζοζεφίν Λάνγκφορντ, Χίρο Φαϊνς Τίφιν

Διάρκεια: 105 λεπτά

Είδος ταινίας: Αισθηματικό Δράμα

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Όταν Έγινα Πλούσιος» του Άλβαρο Φερνάντεζ Αρμέρο

Άνεργος κι έτοιμος να χωρίσει με τη γυναίκα που αγαπάει, η οποία φλερτάρει μ’ έναν παλιό του συμμαθητή, ο Σάντι κερδίζει 20 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο. Για να μη μοιραστεί τα χρήματα, αρχίζει να κάνει διπλή ζωή μέχρι να βγει το διαζύγιο, κάτι που αποδεικνύεται επώδυνα δύσκολο.

Si Yo Fuera Rico

Κωμωδία

Διάρκεια: 98′

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Άλβαρο Φερνάντεζ Αρμέρο με τους: Άλεξ Γκαρσία, Αλεχάντρα Χιμένες, Γιόρντι Σάντσεζ, Αντριάν Λάστρα.

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Με Κομμένη την Ανάσα» του Ζαν Λικ Γκοντάρ σε επανέκδοση

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ζαν Λικ Γκοντάρ με τους: Ζαν Πολ Μπελμοντό, Τζιν Σίμπεργκ.

Ένας κλέφτης αυτοκινήτων σκοτώνει έναν αστυνομικό και καταφεύγει στο Παρίσι, όπου έχει μια εφήμερη ερωτική σχέση με μια Αμερικανίδα.

A Bout de Souffle

Σινεφίλ 1960

Διάρκεια: 89′
 

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Σαμπρίνα»  του Μπίλι Γουάιλερ

Κομεντί του Μπίλι Γουάιλερ με τους Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και Όντρεϊ Χεπμπορν. Δύο αδέλφια, κληρονομούν την τεράστια περιουσία του πατέρα τους. Ο πιο σοβαρός από τους δύο, αφοσιώνεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις, ενώ ο άλλος ενδιαφέρεται μόνο για τα γρήγορα αυτοκίνητα και τις όμορφες γυναίκες. Για χάρη του τελευταίου επιχειρεί να αυτοκτονήσει η ερωτευμένη κόρη του σοφέρ της οικογένειας, αλλά σώζεται την ύστατη ώρα από τον πρώτο. Έτσι, πολύ σύντομα τα δύο αδέρφια θα έχουν κι άλλα να χωρίσουν εκτός από την κληρονομιά τους.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης