«Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση» του Κρίστοφερ Μακουάρι με τον Τομ Κρουζ

Ακόμη και τα πράγματα που κάνεις με τις καλύτερες προθέσεις είναι ικανά να γυρίσουν πίσω και να σε στοιχειώσουν. Όταν μια αποστολή της υπηρεσίας IMF τελειώνει άσχημα, ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με ζοφερές συνέπειες. Καθώς ο Ίθαν Χαντ αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την αρχική του αποστολή πάση θυσία, η CIA αρχίζει να αμφισβητεί την πίστη και τα κίνητρά του. Ο Χαντ βρίσκει τον εαυτό του να αγωνίζεται εναντίον επικίνδυνων εκτελεστών αλλά και πρώην συμμάχων, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα καθώς προσπαθεί να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mission: Impossible – Fallout

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μακουάρι

Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Άλεκ Μπάλντουιν, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σάιμον Πεγκ, Βινγκ Ρέιμς, Μισέλ Μόναγκαν, Χένρι Κάβιλ, Άντζελα Μπάσετ, Βανέσα Κίρμπι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διάρκεια: 115 λεπτά

Είδος ταινίας: Δράσης / Περιπέτεια

Δείτε το τρέιλερ:

«Upgrade»: Ταινία δράσης με τον Λόγκαν Μάρσαλ Γκριν

Μετά την άγρια δολοφονία της γυναίκας του κατά τη διάρκεια μιας εξαιρετικά βίαιης ληστείας που άφησε και τον ίδιο παράλυτο από το κεφάλι και κάτω, ο Γκρέι Τρέις (Λόγκν Μάρσαλ Γκριν, Spider-Man: Η επιστροφή στον τόπο του, Προμηθέας) δέχεται την πρόταση ενός δισεκατομμυριούχου εφευρέτη για μια πειραματική θεραπεία που θα «αναβαθμίσει» το κορμί του. Η θεραπεία – ένα εμφύτευμα τεχνητής νοημοσύνης που λέγεται Στέλεχος- δίνει στον Γκρέι μοναδικές σωματικές ικανότητες και τη δυνατότητα να πάρει αιματηρή εκδίκηση τόσο για τη δολοφονία της γυναίκας του όσο και τη δική του παράλυση.

Σκηνοθεσία: Λι Γουανέλ

Ηθοποιοί: Λόγκαν Μάρσαλ Γκριν, Μπένεντικτ Χάρντι, Στιβ Ντάνιελσεν, Μπέτι Γκάμπριελ.

Διάρκεια: 100 λεπτά

Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας

Δείτε το τρέιλερ:

Η Έμμα Τόμσον στο «Νόμος περί τέκνων» του Ίαν Μακ Γιούαν

Κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Ίαν Μακ Γιούαν «Νόμος περί τέκνων» με την Έμμα Τόμσον στον πρωταγωνιστικό ρόλο, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ρίτσαρντ Έιρ.

Η Φιόνα ζει στο Λονδίνο και είναι μια διακεκριμένη δικαστής που προεδρεύει με ήθος, σοφία και συμπόνοια σε περίπλοκες υποθέσεις οικογενειακού δικαίου. Ο υπέρογκος φόρτος εργασίας, της έχει στοιχήσει στην προσωπική της αφού ο γάμος της με τον Αμερικάνο καθηγητή Τζακ βρίσκεται σε αδιέξοδο. Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή σε προσωπικό επίπεδο η Φιόνα καλείται να αποφασίσει για μία πολύ επείγουσα υπόθεση, αυτή του Άνταμ ενός νεαρού που αρνείται τη μετάγγιση αίματος που θα του σώσει την ζωή. Ο Άνταμ σε 3 μήνες θα γιορτάσει τα 18α γενέθλια του αλλά νομικά για την ώρα, είναι ένα παιδί. Θα πρέπει η Φιόνα να τον αναγκάσει να ζήσει;

Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Έιρ

Πρωταγωνιστούν: Έμα Τόμσον, Στάνλεϊ Τούτσι, Φιόν Γουάιτχεντ, Μπεν Τσάπλιν, Τζέισον Γουότκινς.

Κοινωνική ταινία

Δείτε το τρέιλερ:

«Ονειρεύομαι σε Άλλη Γλώσσα»: Δράμα του Μεξικανού Ερνέστο Κοντρέρας

Ένας γλωσσολόγος επισκέπτεται τους τρεις εναπομείναντες ηλικιωμένους που μιλούν τη γλώσσα Ζικρίλ, μία γυναίκα και δύο άντρες, οι οποίοι έχουν 50 χρόνια να μιλήσουν. Όταν η γυναίκα πεθάνει, ο γλωσσολόγος αναλαμβάνει να τους συμφιλιώσει και να ανακαλύψει τον λόγο που τους χώρισε τόσο καιρό.

Sueno en Otro Idioma / I Dream in Another Language

Δραματική 2017

Διάρκεια: 100′

Μεξικο-ολλανδική ταινία, σκηνοθεσία Ερνέστο Κοντρέρας με τους: Φερνάντο Άλβαρεζ Ρεμπέιλ, Χοσέ Μανουέλ Πονσέλις, Ελίτζιο Μελέντεζ.

Δείτε το τρέιλερ:

Ένα Φανταστικό Σπίτι με τους Πολ Ραντ και Στιβ Κούγκαν

Κωμωδία με τους Πολ Ραντ και Στιβ Κούγκαν. Ένα παντρεμένο γκέι ζευγάρι ζει μια ιδιόρρυθμή και δυσλειτουργική καθημερινότητα η οποία ανατρέπεται όταν ο 10χρονος εγγονός ενός εκ των δύο μετακομίζει μαζί τους.

Ideal Home

Κωμωδία 2018

Διάρκεια: 91′

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άντριου Φλέμινγκ με τους: Πολ Ραντ, Στιβ Κούγκαν, Τζακ Γκορ.

Δείτε το τρέιλερ:

«Η Εξομολόγηση της Δασκάλας του Πιάνου» – Δράμα από τον Γεωργιανό σκηνοθέτη Ζάζα Ουρουσάντζε

Ένας ιερέας παίρνει δυσμενή μετάθεση σε ένα απομονωμένο ορεινό χωριό, όπου μέσω των κινηματογραφικών προβολών που διοργανώνει έρχεται κοντά με τους κατοίκους, και γνωρίζει την πανέμορφη δασκάλα του πιάνου, η οποία μοιάζει με τη μυθική ηθοποιό Μέριλιν Μοντρόε, μια σχέση που όμως θα αποβεί μοιραία.

Τhe Confession

Δραματική 2017

Διάρκεια: 88′

Γεωργιανο-εσθονική ταινία, σκηνοθεσία Ζάζα Ουρουσάντζε με τους: Ντιμίτρι Τατισβίλι, Σοφία Σεμπισκβεράντζε, Γιόζεφ Κβεντελίντζε.

Δείτε το τρέιλερ:

«Κοίτα Ποιος Γύρισε» – Κωμωδία του Λούκα Μινιέρο

Ο Μπενίτο Μουσολίνι επιστρέφει υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στην Ιταλία 73 χρόνια μετά τον θάνατό του, όλοι τον αντιμετωπίζουν ως ηθοποιό και σύντομα αποκτά δική του τηλεοπτική εκπομπή.

Κωμωδία 2018

Διάρκεια: 92′

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Λούκα Μινιέρο με τους: Μάσιμο Ποπολίτσιο, Φρανκ Ματάνο, Στεφανία Ρόκα.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ σκηνοθετεί τον Μπενίσιο Ντελ Τόρο στην ταινία «Τσε: ο Αργεντίνος»

Η ζωή του Αργεντινού επαναστάτη σε σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ. Η οργάνωση του αντάρτικου στην Κούβα και οι πρώτες επαφές του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα με τον Φιντέλ Κάστρο αναπτύσσονται στο πρώτο από τα δύο μέρη αυτής της βιογραφίας.

Στις 26 Νοεμβρίου του 1956, ο Φιντέλ Κάστρο φτάνει στην Κούβα με 80 αντάρτες. Ανάμεσά τους είναι κι ο Ερνέστο «Τσε» Γκεβάρα, ένας Αργεντίνος γιατρός που έχει τον ίδιο στόχο με τον Φιντέλ Κάστρο: την ανατροπή του διεφθαρμένου δικτάτορα Μπατίστα. Ο Τσε μαθαίνει γρήγορα την «τέχνη» του αντάρτικου και γίνεται απαραίτητο μέλος της ομάδας. Ρίχνεται στον αγώνα και κερδίζει την αναγνώριση των συντρόφων του αλλά και του Κουβανικού λαού. Η ταινία παρακολουθεί την ανοδική πορεία του στην Κουβανική Επανάσταση: από γιατρός γίνεται διοικητής και καταλήγει σε ήρωα της επανάστασης.

Γαλλο-ισπανο-αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ

Με τους: Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Ντεμιάν Μπισίρ, Σαντιάγο Καμπρέρα, Ελβίρα Μίνγκεζ, Χόρχε Περουγκορία, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Βίκτορ Ρασούκ, Αρμάντο Ριέσκο, Καταλίνα Σαντίνο Μορένο.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης