Με τέσσερις ταινίες ξεκινά απόψε η κινηματογραφική εβδομάδα. Ξεχωρίζουν η πολυαναμενόμενη ταινία «No Time To Die» με τον Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος υποδύεται για τελευταία φορά τον πράκτορα 007 και η δραματική ταινία «Η Ακρόαση» με τη Νίνα Χος. Ωστόσο ας δούμε και τις τέσσερις ταινίες που η κάθε μία ξεχωριστά αποτελεί μια καλή κινηματογραφική πρόταση για αυτήν την εβδομάδα.

«No Time To Die» με τον Ντάνιελ Κρεγκ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην 25η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, με τίτλο «No Time To Die», ο θρυλικός πράκτορας έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

 Κατασκοπική 2021

Διάρκεια: 163′

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κάρι Φουκουνάγκα με τους: Κρίστοφ Βαλτς, Ντάνιελ Κρεγκ, Λεά Σεϊντού, Άνα ντε Άρμας, Ράμι Μάλεκ, Λασάνα Λιντς.

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Η Ακρόαση» με τη Νίνα Χος

Η Anna Bronsky είναι δασκάλα βιολιού σε ένα μουσικό γυμνάσιο. Παρά την αντίθεση όλων των άλλων δασκάλων, η Άννα αναλαμβάνει την εισαγωγή ενός μαθητή, του Αλέξανδρου, στον οποίο και εντοπίζει ένα αξιοσημείωτο ταλέντο. Αποφασισμένη να τον προετοιμάσει για την ενδιάμεση εξέταση, παραμελεί την οικογένειά της – τον γιο της Jonas, τον οποίο και φέρνει σε ανταγωνισμό με τον νέο της μαθητή και τον σύζυγό της Philippe. Ο συνάδελφός της Κρίστιαν, με τον οποίο έχει σχέση, την πείθει να συμμετάσχει σε ένα κουιντέτο. Όταν αποτυγχάνει κατά τη διάρκεια της κοινής τους συναυλίας, η πίεση αυξάνεται και εστιάζει πλέον όλη της την προσοχή στον μαθητή της Αλέξανδρο. Την ημέρα των εξετάσεων τα γεγονότα παίρνουν μία τραγική τροπή.

Das Vorspiel / The Audition

Δραματική 2019 

Διάρκεια: 99′

Γερμανογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ίνα Βάισε με τους: Νίνα Χος, Σόφι Ρόις, Θόρστεν Μέρτεν.

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Εγκλωβισμένος» με τους Σταβ Άλμαγκορ, Εράν Ναΐμ

Η καθημερινότητα ενός αστυνομικού αναστατώνεται επικίνδυνα όταν η σύζυγός του αποβάλλει κι εκείνος έρχεται σε σύγκρουση με την έφηβη θετή κόρη του, ενώ στη δουλειά του κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.

Love Trilogy: Chained

Δραματική 2019

Διάρκεια: 112′

Ισραηλινή ταινία, σκηνοθεσία Γιάρον Σάνι με τους: Σταβ Άλμαγκορ, Εράν Ναΐμ, Σταβ Πατάι, Λαλίβ Σιβάν.

Η καθημερινότητα ενός αστυνομικού αναστατώνεται επικίνδυνα όταν η σύζυγός του αποβάλλει κι εκείνος έρχεται σε σύγκρουση με την έφηβη θετή κόρη του, ενώ στη δουλειά του κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Δεν Ακούμε τα Τραγούδια» του Τάκη Παπαναστασίου

Ελληνική ασπρόμαυρη σινεφίλ ταινία του Τάκη Παπαναστασίου. Ο Νίκος και η Νόρα προσκαλούν στο σπίτι τους τον Άγγελο για να περάσει τη νύχτα μαζί τους. Η συνάντησή τους θα ξεκινήσει γεμάτη παιχνιδιάρικες εκπλήξεις, θα εξελιχθεί όμως εντελώς απρόοπτα και για τους τρεις τους.

 Σινεφίλ 2019

Διάρκεια: 81′

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Τάκης Παπαναστασίου με τους: Νάνσυ Σιδέρη, Πάνο Παπαδόπουλο, Μιχαήλ Ταμπακάκη

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης