«Flashback» με τους Σιλβέρστερ Σταλόνε, Μάθιου Μοντίν

Μία ληστεία πάει στραβά και τα θύματα είναι πολλά. Ο μόνος επιζών ληστής (Μάθιου Μοντίν) παθαίνει αμνησία και δεν θυμάται πού έκρυψε 500.000 δολάρια. Όταν μία μυστηριώδης ομάδα τον βγάζει από το νοσοκομείο για να βρει τα λεφτά, του χορηγεί ένα πειραματικό φάρμακο που στέλνει το μυαλό του σε άλλες εποχές, αποκαλύπτοντας κρυμμένα μυστικά. Όσο ο αστυνομικός (Σιλβέστερ Σταλόνε) βρίσκεται στα ίχνη του, ο ληστής παλεύει να θυμηθεί πριν ένας ξεχασμένος εχθρός τον ανακαλύψει και τον προλάβει.

Flashback (Backtrace)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Α. Μίλερ

Ηθοποιοί: Σιλβέρστερ Σταλόνε, Μάθιου Μοντίν, Μίντοου Γουίλιαμς, Ράιαν Γκούζμαν, Κρίστοφερ ΜακΝτόναλντ, Κόλιν Έγκλσφιλντ.

Διάρκεια: 92 λεπτά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είδος ταινίας: Δράσης

Δείτε το τρέιλερ:


«Η Θετική Πλευρά της Ζωής» με τους Κέβιν Χαρτ, Μπράιαν Κράνστον, Νικόλ Κίντμαν

Ένας τετραπληγικός δισεκατομμυριούχος προσλαμβάνει έναν πρώην κατάδικο για βοηθό – νοσοκόμο ο οποίος θα του αλλάξει τη ζωή με τον πιο απρόσμενο τρόπο. Το στόρι φυσικά και είναι γνώριμο, καθώς πρόκειται για το αμερικανικό ριμέικ της τεράστιας γαλλικής επιτυχίας των «Άθικτων», με τον Μπράιαν Κράνστον και τον Κέβιν Χαρτ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

The Upside

Κομεντί 2017

Διάρκεια: 126′

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Νιλ Μπέργκερ με τους: Κέβιν Χαρτ, Μπράιαν Κράνστον, Νικόλ Κίντμαν.

Δείτε το τρέιλερ:

The Favourite

Η «Ευνοούμενη» (The Favourite) του Γιώργου Λάνθιμου, ταινία που έχει προταθεί για 10 Όσκαρ (είναι υποψήφια σε 9 κατηγορίες με δύο υποψηφιότητες στον β’ γυναικείο ρόλο για τις Ρέιτσελ Βάις και Έμμα Στόουν) θα προβληθεί στις αίθουσες μια εβδομάδα νωρίτερα.

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη θα προβληθεί στις 31 Ιανουαρίου στις επιλεγμένες αίθουσες (ODEON ΟΠΕΡΑ και ΑΒΑΝΑ) λίγο πριν το επίσημο άνοιγμά της στους κινηματογράφους στις 7 Φεβρουαρίου.

Η τελετή απονομής των Όσκαρ είναι στις 24 Φεβρουαρίου.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Αρχές του 18ου αιώνα. Η Αγγλία βρίσκεται σε πόλεμο με τους Γάλλους. Παρόλα αυτά, οι αγώνες πάπιας και η κατανάλωση ανανά βρίσκονται στο απόγειό τους. Η φιλάσθενη Βασίλισσα Άννα (Ολίβια Κόλμαν) βρίσκεται στον θρόνο και η στενή της φίλη Λαίδη Σάρα (Ρέιτσελ Βάις) κυβερνά τη χώρα στη θέση της, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για την υγεία και το απρόβλεπτο ταπεραμέντο της. Όταν η νέα υπηρέτρια Άμπιγκεϊλ (Έμμα Στόουν) καταφτάνει, η γοητεία της την κάνει αμέσως αγαπητή στη Σάρα. Η Σάρα την παίρνει υπό την προστασία της και η Άμπιγκεϊλ βρίσκει μια ευκαιρία να επιστρέψει στις αριστοκρατικές της ρίζες. Καθώς οι τακτικές του πολέμου καταναλώνουν όλο τον χρόνο της Σάρα, η Άμπιγκεϊλ παίρνει τη θέση της ως η συντροφιά της Βασίλισσας. Η φιλία τους της δίνει την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα τις φιλοδοξίες της και δεν θα αφήσει καμία γυναίκα, καμία πολιτική και κανένα κουνέλι να σταθούν εμπόδιο στον δρόμο της…

Διαβάστε επίσης: H «Eυνούμενη» και η καυστική ματιά του Λάνθιμου στην Ιστορία

Δείτε το τρέιλερ:

«Αποδημητικά Πουλιά» των Ciro Guerra και Cristina Gallego

Τρία χρόνια αφότου διεκδίκησε το ξενόγλωσσο Όσκαρ, ο δημιουργός του εξωτικού «Στην Αγκαλιά του Φιδιού» μετακομίζει από τις ζούγκλες του Αμαζονίου στις ερήμους της Κολομβίας, για λογαριασμό ενός βίαιου και υποβλητικού έπους, που αποτέλεσε την επίσημη έναρξη του εφετινού Δεκαπενθημέρου Σκηνοθετών στις Κάννες.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’60 μια οικογένεια Κολομβιανών ιθαγενών μπλέκεται με το εμπόριο μαριχουάνας, κάτι που θα αλλάξει τη ζωή των μελών της με πολυτελή, αλλά και τραγικό τρόπο.

H ιστορία, χωρισμένη σε πέντε τραγούδια, ανοίγει σε ομόκεντρους κύκλους που μέσα τους, μια πολυμελής οικογένεια συμβολίζει τον τρόπο με τον οποίο οι ιθαγενείς της φυλής Γουάγιου που κατοικούν στη χερσόνησο Λα Γκουαχίρα στην Κολομβία, έγιναν ηθελημένα και άθελά τους ταυτόχρονα, τα πιόνια ενός αδίστακτου εμπορίου ναρκωτικών, κατακερματίζοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την ενότητα της παράδοσης και των ηθικών αρχών που υπήρξαν οι θεμέλιοι λίθοι της ύπαρξης και επιβίωσης τους.

Pajaros de Verano / Birds of Passage

Δραματική 2018

Διάρκεια: 125′

Κολομβιανή ταινία, σκηνοθεσία Σίρο Γκέρα, Κριστίνα Γκαγιέγκο με τους: Χοσέ Ακόστα, Καρμίνα Μαρτίνεζ, Ναταλία Ρέγιες.

Δείτε το τρέιλερ:

«Σέρλοκ Χολμς και Δρ. Γουάτσον» με τους Γουίλ Φέρελ, Τζον Σι Ράιλι

Το περίφημο κωμικό ντουέτο των «Step Brothers» επιστρέφει στους ρόλους του πασίγνωστου δίδυμου της κλασικής αστυνομικής λογοτεχνίας. Ο Will Ferrell είναι ο Holmes και ο John C. Reilly είναι ο πιστός βοηθός του Watson σε μία ανατρεπτικά αστεία εκδοχή των ηρώων του Arthur Conan Doyle.

Holmes & Watson

Σκηνοθεσία: Έιταν Κόεν

Ηθοποιοί: Γουίλ Φέρελ, Λόρεν Λάπκους, Κέλι Μακντόναλντ, Ρέιφ Φάινς, Τζον Κ. Ράιλι, Ρεμπέκα Χολ, Χιου Λώρι.

Διάρκεια: 89 λεπτά

Είδος ταινίας: Κωμική περιπέτεια

Δείτε το τρέιλερ:

Τοσοδούλικα 2: Η Περιπέτεια στην Άκρη του Κόσμου

Καθώς οι πρώτες νιφάδες χιονιού πέφτουν στην κοιλάδα, είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει ο εφοδιασμός για τον χειμώνα! Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας όμως, μια μικρή πασχαλίτσα, ο Τζούνιορ, παγιδεύεται σε ένα δέμα… με προορισμό την Καραϊβική! Τώρα υπάρχει μόνο μία επιλογή.

Η πασχαλίτσα, το μυρμήγκι και η αράχνη πρέπει να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους , να διασχίσουν τον Ατλαντικό και να τον φέρουν πίσω. Εκεί, θα τους περιμένει ένας νέος κόσμος γεμάτος ασυνήθιστες συναντήσεις. Το αλογάκι της παναγίας, οι ασυνήθιστες κάμπιες και τα εκκεντρικά καβούρια, είναι μόνο μερικοί από τους χαρακτήρες που θα βρεθούν στο δρόμο των ηρώων μας. Όλοι μαζί όμως, θα αντιμετωπίσουν μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση, αφού ο εξωτικός αυτός παράδεισος θα απειληθεί από τους ανθρώπους που θέλουν να τον αφανίσουν και να χτίσουν στη θέση του ένα ξενοδοχείο.Οι λιλιπούτειοι ήρωες μας, θα έχουν τώρα και μία νέα, δύσκολη αποστολή: να σώσουν το σπίτι των νέων τους φίλων. Θα τα καταφέρουν;

Minuscule – Les mandibules du bout du mond

Animation 2018

Διάρκεια: 92′

Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Γαλλο-κινέζικη ταινία, σκηνοθεσία Ελέν Ζιρό, Τομά Ζαμπό.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης