«Ένα Αστέρι Γεννιέται» με τους Bradley Cooper και Lady Gaga

Σ’ αυτήν την τραγική ιστορία αγάπης, ο Μπράντλεϊ Κούπερ ενσαρκώνει τον γνωστό μουσικό Τζάκσον Μέιν, ο οποίος ανακαλύπτει και ερωτεύεται την επίσης καλλιτέχνιδα Άλι (Gaga). Εκείνη έχει αρχίσει να εγκαταλείπει το όνειρό της να γίνει μεγάλη τραγουδίστρια, μέχρι που ο Τζακ τη βγάζει και πάλι στο προσκήνιο. Αλλά όταν η καριέρα της Άλι παίρνει τα πάνω της, η προσωπική πλευρά της σχέσης τους καταρρέει, καθώς ο Τζακ βρίσκεται σε συνεχή μάχη με τους δικούς του εσωτερικούς δαίμονες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

A Star is Born

Σκηνοθεσία: Μπράντλεϊ Κούπερ

Ηθοποιοί: Μπράντλεϊ Κούπερ, Lady Gaga, Άντριου Ντάις Κλέι, Ντέιβ Σαπέλ, Σαμ Έλιοτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διάρκεια: 102 λεπτά

Είδος ταινίας: Μουσική / Δραματική

Δείτε το τρέιλερ:

«Venom»: Ένας από τους πιο σκληροτράχηλους χαρακτήρες της Marvel με τον Τομ Χάρντι

Ένας από τους πιο αινιγματικούς, πολύπλοκους και σκληροτράχηλους χαρακτήρες της Marvel έρχεται στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ Tom Hardy στον ρόλο του θανατηφόρου προστάτη Venom.

Σκηνοθεσία: Ρούμπεν Φλάισερ.

Ηθοποιοί: Τομ Χάρντι, Μισέλ Γουίλιαμς, Γούντι Χάρελσον, Τζένι Σλέιτ, Ριζ Άχμεντ.

Διάρκεια: 122 λεπτά

Είδος ταινίας: περιπέτεια φαντασίας

Δείτε το τρέιλερ:

«Ο Κύριος και το Όπλο» με τους Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Κέισι Άφλεκ και Ελίζαμπεθ Μος

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ ως απολαυστικός γεροληστής της δεκαετίας του ’80.
«Ο Κύριος και το Όπλο» βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Φόρεστ Τάκερ (Ρόμπερτ Ρέντφορντ), από την τολμηρή απόδρασή του από τη φυλακή του Σαν Κουεντίν στην ηλικία των 70 ετών μέχρι τις άνευ προηγουμένου ληστείες που έκαναν την αστυνομία να σαστίσει και μάγεψαν τον υπόλοιπο κόσμο. Μπλεγμένοι στην καταδίωξη του Φόρεστ Τάκερ βρίσκονται ο ντετέκτιβ Τζον Χαντ (Κέισι Άφλεκ), που γοητεύεται από την αφοσίωσή του στην τέχνη του, και μια γυναίκα (Σίσι Σπέισεκ) που τον αγαπά παρά το επάγγελμα που έχει επιλέξει.

The Old Man and the Gun

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λόουερι

Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Κέισι Άφλεκ, η βραβευμένη με 2 Χρυσές Σφαίρες Ελίζαμπεθ Μος και ο υποψήφιος για Όσκαρ Τομ Γουέιτς.

Διάρκεια: 102 λεπτά

Είδος ταινίας: Αστυνομικό δράμα

Δείτε το τρέιλερ:

«Climax»: Η νέα ταινία του Γκασπάρ Νοέ

Sex, drugs και Γκασπάρ Νοέ. Στα μέσα της δεκαετίας του ’90, είκοσι urban dancers (street dancers ή γενικά εκρηκτικοί αυτοδίδακτοι χορευτές που ξεπήδησαν από τα rave του ’90), συγκεντρώνονται σ’ ένα κλειστό οικοτροφείο στην καρδιά ενός δάσους, για μια τριήμερη πρόβα και για να μοιραστούν έναν τελευταίο χορό.Ολοκληρώνουν τη συνεύρεσή τους με ένα τελευταίο πάρτι γύρω από ένα μπολ σανγκρία.

Γρήγορα, η ατμόσφαιρα εντείνεται και μια παράξενη τρέλλα καταλαμβάνει τους χορευτές για ολόκληρη τη νύχτα. Μοιάζει προφανές ότι κάποιος έβαλε ναρκωτικά στη σανγκρία, αλλά δεν ξέρουν ούτε ποιος, ούτε γιατί. Σύντομα δεν μπορούν ν’ αντισταθούν στις νευρώσεις και τις ψυχώσεις τους, μουδιασμένοι από τον υπνωτικό κι ολοένα και πιο ηλεκτρισμένο ρυθμό της μουσικής. Ενώ κάποιοι νιώθουν ότι βρίσκονται στον παράδεισο, οι περισσότεροι βυθίζονται στην κόλαση…

Σινεφίλ 2018

Διάρκεια: 95′

Ακατάλληλη κάτω των 15

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Γκασπάρ Νοέ με τους: Σοφία Μπουτέλα, Ρομέν Γκιγερμίκ, Σουεϊλά Γιακούμπ.

Δείτε το τρέιλερ:

«Ανυπακοή»: Ένα ερωτικό δράμα με τις Ρέιτσελ Βάις και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς

Ερωτικό δράμα του Σεμπάστιαν Λέλιο με τις Ρέιτσελ Βάις και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς. Μια γυναίκα επιστρέφει στην αυστηρά Ορθόδοξη Εβραϊκή της πατρίδα μετά τον θάνατο του ραβίνου πατέρα της και ταράζει τα νερά της ήσυχης κοινωνίας με το ενδιαφέρον που δείχνει σε μια παιδική της φίλη.

Disobedience

Δραματική 2017

Διάρκεια: 114′

Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σεμπαστιάν Λέλιο με τους: Ρέιτσελ Βάις, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Αλεσάντρο Νιβόλα.

Δείτε το τρέιλερ:

«Ο Εξαφανισμένος Φάκελος»: Αστυνομικό θρίλερ του Ερίκ Ζονκά, με τον Βενσάν Κασέλ

 Όταν ο έφηβος Ντάνι αγνοείται, ένας καταπονημένος ντετέκτιβ αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης του νεαρού έχοντας τη βοήθεια του πρώην καθηγητή του. Καθώς όμως η υπόθεση οδηγείται προς ένα τέλος, τίποτα πια δεν μοιάζει να είναι όπως εμφανιζόταν στην αρχή.

Fleuve Noir / Black Tide

Αστυνομική 2018

Διάρκεια: 113′

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ερίκ Ζονκά με τους: Βενσάν Κασέλ, Ρομέν Ντιρίς, Σαντρίν Κιμπερλέν.

Δείτε το τρέιλερ:

«Περίπτωση Συνείδησης» του Βαχίντ Τζαλιλβάντ

Ένας ιατροδικαστής εμπλέκεται σε ένα τροχαίο, όπου τραυματίζεται ελαφρά ένα οχτάχρονο αγοράκι. Αφού αποζημιώνει τον πατέρα του παιδιού, προσφέρεται να το μεταφέρει στο νοσοκομείο, αλλά ο τελευταίος αρνείται. Το επόμενο πρωί θα βρει στο νεκροτομείο το πτώμα του αγοριού, αλλά η πρώτη γνωμάτευση διαπιστώνει θάνατο από δηλητηρίαση.

No Date, No Signature

Κοινωνική 2017

Διάρκεια: 104′

Ιρανική ταινία, σκηνοθεσία Βαχίντ Τζαλιλβάντ με τους: Αμίρ Αγκάι, Χεντιγέ Τεχρανί, Ναβίντ Μοχαμαντζαντέχ.

Δείτε το τρέιλερ:

Το Απίθανο Κοάλα

Η περιπέτεια ενός αξιαγάπητου κοάλα με μεγάλη φαντασία. Ο μικρός Μπλίνκι Μπιλ ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι μακριά από την πράσινη πόλη του που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον επικίνδυνο κόσμο της ερήμου με σκοπό να εντοπίσει τον εξερευνητή πατέρα του που χάθηκε σε ένα ταξίδι.
Blinky Bill the Movie

Animation 2015

Διάρκεια: 93′

Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Αμερικανο-αυστραλέζικη ταινία, σκηνοθεσία Ντιν Τέιλορ.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης