Καζαντζάκης

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη έναν ακόμα σπουδαίο Έλληνα. Μετά τον «Καβάφη», τον «El Greco» και τον Ιωάννη Βαρβάκη στην ταινία «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι», σειρά έχει ο «Καζαντζάκης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ταινία βασίζεται στο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη «Αναφορά στον Γκρέκο».
Το δύσκολο έργο να ενσαρκώσει τον Καζαντζάκη επωμίζεται ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος με τη σύντροφό του Ελένη να ενσαρκώνει η Μαρίνα Καλογήρου. Τον Γιώργη Ζορμπά θα ερμηνεύσει ο Θοδωρής Αθερίδης.

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε τη συνέντευξη του Γιάννη Σμαραγδή στο zougla.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Lucky

Ο τελευταίος ρόλος του Χάρι Ντιν Στάντον σε ένα συγκινητικό ανεξάρτητο δράμα.
Ο Λάκι είναι ένας 90χρονος άθεος που υπερασπίζεται παθιασμένα την ανεξαρτησία του και σε σύγκριση με τους συνομήλικούς του, έχει ζήσει μια πραγματικά «γεμάτη» ζωή. Καθώς νιώθει ότι πλησιάζει προς το τέλος, o Lucky ξεκινά ένα ταξίδι αυτοαναζήτησης. H ταινία «Lucky» ακολουθεί το πνευματικό ταξίδι του και τους εκκεντρικούς χαρακτήρες που κατοικούν στην μικρή πόλη του, στη μέση του πουθενά, κάπου στην Αμερικανική έρημο.

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του διακεκριμένου ηθοποιού John Carroll Lynch , «Lucky» είναι μια επιστολή γεμάτη αγάπη για τη ζωή και την καριέρα του Harry Dean Stanton και την ίδια στιγμή ένας διαλογισμός για τη μοναξιά, την πνευματικότητα, τη ζωή και τις ανθρώπινες σχέσεις. Στην ταινία εμφανίζεται και ο σκηνοθέτης David Lynch, ο οποίος υποδύεται τον φίλο του Lucky.

Δραματική 2017

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Κάρολ Λιντς με τους: Χάρι Ντιν Στάντον, Ρον Λίβινγκστον, Τομ Σκέριτ, Ντέιβιντ Λιντς.

Δείτε το τρέιλερ:


Good Time

Αστυνομική περιπέτεια με τον Ρόμπερτ Πάτινσον. Όταν η ένοπλη ληστεία μιας τράπεζας πηγαίνει στραβά, ένας από τους κακοποιούς έχει στην διάθεσή του μερικές μόνο ώρες ώστε να απελευθερώσει τον αδελφό του από το νησί Ράικερς, μία από τις σκληρότερες φυλακές της Νέας Υόρκης.

Αστυνομική 2017

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μπένι Σάφντι, Τζος Σάφντι με τους: Ρόμπερτ Πάτινσον, Τζένιφερ Τζέισον Λι, Μπένι Σάφντι.

Δείτε το τρέιλερ:

Το Μυστικό Των Μάρομποουν

Το Marrowbone είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ, που διηγείται την ιστορία τεσσάρων αδελφών που προσπαθούν να επιβιώσουν στην έπαυλη που ζούσαν με την πολυαγαπημένη τους μητέρα.

Ο εικοσάχρονος Τζακ Μάρομποουν, η μικρότερη αδελφή του και τα δύο μικρότερα αδέλφια του, έχουν καταφέρει να φτιάξουν μία ασφαλή καθημερινότητα στο λαβυρινθώδες σπίτι τους, μετά τον θάνατο της μητέρας τους. Σιγά σιγά όμως πείθονται ότι στη σοφίτα του σπιτιού τους κατοικεί ένα διαβολικό πνεύμα και προσπαθούν ενωμένοι να το καταστρέψουν.

Σκηνοθεσία: Σέρτζιο Τζ. Σάντσεζ

Ηθοποιοί: Τζορτζ ΜακΚέι, Άνια Τέιλορ – Τζόι, Τσάρλι Χίτον, Μία Γκοθ, Κάιλ Σολέρ, Τομ Φίσερ, Νίκολα Χάρισον.

Διάρκεια: 110 λεπτά

Είδος ταινίας: Τρόμου

Δείτε το τρέιλερ:

Η Τελευταία Οικογένεια

Βιογραφία του Πολωνού ζωγράφου Ντζίζλαβ Μπεκσίνσκι. Εκείνος δεν πίστεψε ποτέ ότι η οικογενειακή ζωή είναι μια εύκολη υπόθεση και η ταινία εξηγεί τον λόγο, ακολουθώντας την ασυνήθιστη ιστορία του ίδιου, της γυναίκας του, Ζοφία, και του ταλαντούχου αλλά και νευρωτικού γιου τους, Τόμας.

Ostatnia Rodzina – The Last Family

Πολωνική δραματική ταινία 2016, σκηνοθεσία Γιάν Ματουζίνσκι με τους: Αντρέι Σεβερίν, Νταβίντ Όγκροντνικ, Αλεξάντρα Κονιέζκα.

Δείτε το τρέιλερ:

Χωρίς Διέξοδο

Περιπετειώδες θρίλερ με τους Νίκολας Χουλτ, Φελίσιτι Τζόουνς και Άντονι Χόπκινς. Ο Κέισι και η Τζούλιετ είναι δύο νεαροί Αμερικάνοι που γνωρίζονται και ερωτεύονται στη Γερμανία. Όταν η Τζούλιετ ανακαλύπτει ότι πάσχει από μια σπάνια θανατηφόρα ασθένεια, ο Κέισι αποφασίζει να ληστέψει έναν Γερμανό γκάγκστερ προκειμένου να πληρώσει την θεραπεία της αγαπημένης του. Η επιχείρηση του όμως βγαίνει εκτός σχεδίου και τον φέρνει αντιμέτωπο με τη γερμανική μαφία.

Collide

Θρίλερ 2016

Αγγλογερμανική ταινία, σκηνοθεσία Ίραν Κρίβι με τους: Νίκολας Χουλτ, Φελίσιτι Τζόουνς, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Άντονι Χόπκινς.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης