Blade Runner 2049

Τριάντα χρόνια μετά την πρώτη ταινία, ένας νέος blade runner, ο αστυνομικός Κ ανακαλύπτει σχέδια που είναι ικανά να οδηγήσουν την κοινωνία στην ολική καταστροφή. Για να αποτρέψει την υλοποίησή τους εντοπίζει έναν πρώην αστυνομικό που έχει εξαφανιστεί τα τελευταία 30 χρόνια.

Επιστ. Φαντασίας 2017- Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντενί Βιλνέβ με τους: Ράιαν Γκόσλινγκ, Χάρισον Φορντ, Άνα ντε Άρμας, Ρόμπιν Ράιτ, Ντέιβ Μπαουτίστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το τρέιλερ:

Μια Φανταστική Γυναίκα

Αλμοδοβαρικό δράμα από τον Χιλιανό σκηνοθέτη του «Gloria». Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του κατά είκοσι χρόνια μεγαλύτερου συντρόφου της, η Μαρίνα, μια νεαρή τρανσέξουαλ, πρέπει να αντιμετωπίσει τις καχυποψίες της οικογένειάς του αλλά και την απροθυμία τους να τη συμπεριλάβουν στο πένθος, καθώς και να αγωνιστεί για το δικαίωμα να είναι ο εαυτός της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Una Mujer Fantástica

Χιλιανή δραματική ταινία 2017, σκηνοθεσία Σεμπαστιάν Λέλιο με τους: Ντανιέλα Βέγκα, Φρανσίσκο Ρέγιες, Λούις Γκνέκο.

Δείτε το τρέιλερ:


Η Λιακάδα Μέσα μου

Ζιλιέτ Μπινός και Ζεράρ Ντεπαρντιέ, σε σκηνοθεσία Κλερ Ντενί. Η Ιζαμπέλ, μια Παριζιάνα καλλιτέχνις και χωρισμένη μητέρα, γνωρίζει άντρες που συνεχώς την απογοητεύουν. Οι ατυχίες όμως δεν την πτοούν και η ελπίδα και οι προσδοκίες της την κάνουν να μην σταματά να ψάχνει τον αληθινό έρωτα.

Un Beau Soleil Intérieur

Κομεντί 2017

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Κλερ Ντενί με τους: Ζιλιέτ Μπινός, Ξαβιέ Μποβουά, Ζοζιάν Μπαλασκό, Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Δείτε το τρέιλερ:

Wild Mouse

Αυστριακή μαύρη κωμωδία από το Φεστιβάλ Βερολίνου. Ένας καταξιωμένος κριτικός μουσικής ζει μια ήρεμη και τακτοποιημένη ζωή με τη σύζυγό του, η οποία ασχολείται αποκλειστικά με το πώς θα μείνει έγκυος. Τα πάντα ανατρέπονται όταν απολύεται, και το μόνο που του μένει πια είναι να καταστρώσει την εκδίκησή του.

Αυστριακή δραματική ταινία 2017, σκηνοθεσία Γιόζεφ Χάντερ με τους: Γιόζεφ Χάντερ, Γκέοργκ Φρίντριχ, Πία Χίρζεγκερ.

Δείτε το τρέιλερ:

Επαναστάτης στη Σίκαλη

Ο κόσμος του θρυλικού συγγραφέα Τζ. Ντ. Σάλιντζερ μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, σε αυτή την αποκαλυπτική ματιά στις εμπειρίες που διαμόρφωσαν έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους, αμφιλεγόμενους και αινιγματικούς συγγραφείς των καιρών μας.

Τοποθετημένο χρονικά στο πολύχρωμο κάδρο της Νέας Υόρκης των μέσων του 20ου αιώνα, το «Επαναστάτης στη Σίκαλη» ακολουθεί τον νεαρό Σάλιντζερ (Νίκολας Χουλτ), ενόσω αυτός προσπαθεί να βρει τη «φωνή» του, φλερτάρει με τη διάσημη κοσμική Ούνα Ο’Νιλ (Ζόι Ντόιτς) και πολεμά στις πρώτες γραμμές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτές είναι οι εμπειρίες που θα διαμορφώσουν τη δημιουργία του αριστουργήματός του, «Ο Φύλακας στη Σίκαλη», θα τον κάνουν διάσημο –αλλά και διαβόητο- εν μία νυκτί και, τελικά, θα οδηγήσουν στην απόσυρση του από τα φώτα της δημοσιότητας για όλη την υπόλοιπη ζωή του.

Rebel in the Rye

Σκηνοθεσία: Ντάνι Στρονγκ

Ηθοποιοί: Νίκολας Χουλτ, Ζόι Ντόιτς, Κέβιν Σπέισι, Σάρα Πόλσον.

Είδος ταινίας: Βιογραφική – Δραματική

Δείτε το τρέιλερ:


Η Λεπίδα του Αθάνατου

Η εκατοστή ταινία του θρυλικού Τακάσι Μίικε, είναι πιο αιματηρή και θεαματική από όλες τις προηγούμενες μαζί! Ο αριστοτέχνης σαμουράι Μάντζι κουβαλάει τη βαριά κατάρα της αθανασίας, μετά το πέρας μίας θρυλικής μάχης. Με τον άγριο φόνο της αδερφής του να στοιχειώνει το μυαλό του, ο Μάντζι γνωρίζει πως θα πάρει πίσω την ψυχή του μόνο αν πολεμήσει το κακό. Υπόσχεται να βοηθήσει ένα κορίτσι, τη Ριν, να εκδικηθεί μία ομάδα ικανότατων ξιφομάχων με επικεφαλής τον αδίστακτο πολεμιστή Ανότσου, που ευθύνεται για τη δολοφονία των γονιών της. Η αποστολή αυτή θα αλλάξει τον Μάντζι, με τρόπους που δεν μπορεί καν να φανταστεί…

Blade of the Immortal

Σκηνοθεσία: Τακάσι Μίικε
Ηθοποιοί: Τακούγια Κιμούρα, Χάνα Σουγκισάκι, Σότα Φουκούσι, Σότα Φουκούσι, Χαγιάτο Ιτσιχάρα, Έρικα Τόντα, Καζούκι Κιταμούρα.

Είδος ταινίας: Περιπέτεια

Δείτε το τρέιλερ:

My Little Pony: Η Ταινία

Μία σκοτεινή δύναμη απειλεί το Ponyville και η πιο κουλ παρέα πόνυ του κόσμου αναλαμβάνει δράση, ξεκινώντας ένα συναρπαστικό ταξίδι, κατά τη διάρκεια του οποίου κάνουν νέους φίλους και αποδεικνύουν ότι η Φιλία είναι Μαγική και βγαίνει σε πολλά χρώματα!

My Little Pony: The Movie

Σκηνοθεσία: Τζέισον Τίσεν

Ηθοποιοί (φωνές): Έμιλι Μπλαντ, Λιβ Σράιμπερ, Κρίστιν Τσενογουέθ.

Διάρκεια: 99 λεπτά

Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια

Δείτε το τρέιλερ:

Ομάδα Υποβρύχιων Καταδρομών

Μία ομάδα επίλεκτων αμερικανών κομάντο ανακαλύπτει έναν υποβρύχιο θησαυρό εκατομμυρίων σε μία λίμνη της Βοσνίας. Στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τους ντόπιους να ανακτήσουν τον θησαυρό που τους ανήκει, δημιουργούν χάος στο πέρασμά τους, με αποτέλεσμα να τους εντοπίσει ο εχθρός. Θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν την αποστολή τους μέσα σε δέκα μόλις ώρες; Καταιγιστική δράση σε αέρα, γη και θάλασσα, από την απόλυτη ομάδα κομάντο.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Κουέιλ
Ηθοποιοί: Σίλβια Χεκς, Τζ. Κ. Σίμονς, Σάλιβαν Στέιπλετον, Γιούεν Μπρέμνερ, Ντιμίτρι Λεονάιντας, Τσάρλι Μπιούλι, Τζόσουα Χένρι.
Είδος: Δράσης, Θρίλερ

Δείτε το τρέιλερ:

Under The Sun

Ντοκιμαντέρ για την καθημερινή ζωή στη Βόρεια Κορέα. Η καταγραφή ενός χρόνου από τη ζωή μιας οικογένειας στην πρωτεύουσα Πιονγιάνγκ, με φόντο την προετοιμασία της μικρής Ζιν-μι να καταταγεί στο Κίνημα Νέων της Κορέας την ημέρα του εορτασμού μίας από τις σημαντικότερες εθνικές επετείους της χώρας.

«Κάτω από τον ήλιο», του Vitaly Mansky.

Δείτε το τρέιλερ:


Στο Κέντρο του Κύκλου

Ντοκιμαντέρ του Ορφέα Περετζή με θέμα το θέατρο. Τρεις ηθοποιοί μέλη της θεατρικής ομάδας «Ρόδα» αφηγούνται τις εμπειρίες που είχαν μπροστά και πίσω από την αυλαία.

Δείτε το τρέιλερ:

Love in Rome

Ένας γοητευτικός, με ευγενή (αν και ξεπεσμένη) καταγωγή διανοούμενος (Πήτερ Μπάλντουϊν), που παρατάει όποια ελεγκάν γυναίκα τον περιστοιχίζει και τον ερωτεύεται. Μια νεαρή, όμορφη, λαϊκής καταγωγής και φιλόδοξη ηθοποιός η Άννα (Μιλέν Ντεμονζό), που πλαγιάζει με όποιον της «γυαλίσει», καθότι απ’ αυτό το υλικό είναι… φτιαγμένη, όπως ισχυρίζεται. Δύο άνθρωποι θελκτικοί, δυναμικοί και ερωτεύσιμοι, που… ερωτεύονται. Μεταξύ τους. Παράφορα. Μια σχέση-όλεθρος ξεκινά στα σοκάκια της νυχτερινής Ρώμης. Η εναλλαγή των εποχών απομακρύνει την ευτυχία και φέρνει εγγύτερα την τραγωδία. Της ψυχής… Τα καλοκαίρια η σχέση τους πότε γκρεμίζεται και πότε ανασταίνεται.
Οι συγκρούσεις αλληλοδιάδοχες με διαλείμματα ανασύνταξης του έρωτα. Καλοκαίρι, βλέπεις. Ο καιρός της κορύφωσης των συναισθημάτων και της έκρηξης των ορμονών. Η παραλία, το κρεβάτι, οι άδειοι δρόμοι, τα καφέ, οι ταβέρνες με θέα στη θάλασσα, ακόμη και το τελεφερίκ, δονούνται από ένα πάθος αδιέξοδο που τελικά…θα καταστρέψει και τους δύο!

Un Amore a Roma

Ιταλογαλλική δραματική ταινία 1960, σκηνοθεσία Ντίνο Ρίζι με τους: Βιτόριο ντε Σίκα, Μιλέν Ντεμονζό, Έλσα Μαρτινέλι, Πίτερ Μπάλντουιν.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης