Η Κρίστεν Στιούαρτ ισχυρίστηκε ότι δεν της ζητήθηκε να επιστρέψει για τη συνέχεια της ταινίας «Η Χιονάτη και ο κυνηγός», εξαιτίας της «διαπόμπευσης» που είχε υποστεί με τον σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς.
 
Το 2012 κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Στιούαρτ να φιλάει τον Σάντερς, ενώ βρίσκονταν σε σχέση με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, και η ηθοποιός αναγκάστηκε λίγο αργότερα να ζητήσει συγγνώμη.
 
Στο sequel «Ο κυνηγός: Η μάχη του χειμώνα» (2016) συμμετείχαν οι: Σαρλίζ Θερόν, Έμιλι Μπλαντ και Τζέσικα Τσάστεϊν, αλλά όχι η Στιούαρτ.
 
Σε συνέντευξη που έδωσε η Κρίστεν Στιούαρτ είπε ότι «ζούσαμε σε άλλη εποχή τότε, ξέρετε τι εννοώ. Αισθάνομαι ότι όλη αυτή η διαπόμπευση στο πρόσωπό μου ήταν τόσο παράλογη. Και έπρεπε να συμμετάσχω σε εκείνη την ταινία. Θα πήγαινε καλύτερα».
 
Και πρόσθεσε: «Δεν συμμετείχα σε εκείνη την ταινία επειδή είχε δημιουργηθεί το σκάνδαλο και φοβήθηκαν να το αγγίξουν. Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος στη ζωή μου, ήμουν πολύ νέα, δεν ήξερα πραγματικά πώς να το αντιμετωπίσω. Έκανα μερικά λάθη. Και ειλικρινά, δεν είναι δικαιολογία αυτό. Βασικά αυτό που λέω είναι ότι η δουλειά μου αγνοήθηκε με έναν πραγματικά, επιπόλαιο, ανόητο και ασήμαντο τρόπο… Ειλικρινά, η κινηματογραφική βιομηχανία στο Χόλιγουντ βασίζεται στον φόβο. Νομίζω ότι ήταν ηλίθιοι, γιατί αν έπαιρναν το ρίσκο και έβγαινε κάτι καλό, άνθρωποι θα το έβλεπαν και θα τους άρεσε και θα πλήρωναν».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης