H Βίκος Cola στηρίζει freecinema.gr και το κινηματογραφικό φεστιβάλ Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι by Βίκος Cola

Για μία ακόμη χρονιά η κινηματογραφική διοργάνωση του Ηλία Φραγκούλη, το Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι, πίνει Βίκος Cola!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για μία εβδομάδα, από τις 23 έως και τις 29 Ιουλίου, η καρδιά του σινεμά θα χτυπά στη ΡΙΒΙΕΡΑ (Βαλτετσίου 46, Εξάρχεια), σε έναν από τους πιο ιστορικούς  θερινούς κινηματογράφους της Αθήνας, όπου και θα φιλοξενηθούν δεκατρείς παλιές κι αγαπημένες ταινίες κλασικού ρεπερτορίου.

Συντροφιά με παγωμένη Βίκος Cola, το Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι μας προτείνει μία αναδρομή σε κλασικά έργα της 7ης Τέχνης που θα ζωντανέψουν «Σαν Παλιό Σινεμά…» κάτω από τον έναστρο Αττικό ουρανό, χαρίζοντάς μας στιγμές δροσιάς, χαλάρωσης και ψυχαγωγίας, με μεγάλους χολιγουντιανούς αστέρες και αγέραστα φιλμ.

Με Δίψα για Σινεμά και παρέα με τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά Βίκος, τούτο το κινηματογραφικό φεστιβάλ έρχεται να γεμίσει τις καλοκαιρινές μας αθηναϊκές νύχτες. Η Βίκος Colaθα είναι εκεί για να κάνει αυτή την εμπειρία ακόμα πιο γευστική!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παρασκευάζει προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 65.800 m2, σε μια έκταση 223 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

Το 2017 η εταιρεία εμπλουτίζει την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Colaστέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης