Το νουάρ «Marlowe» του Νιλ Τζόρνταν (Neil Jordan), στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Λίαμ Νίσον (Liam Neeson) και η Ντιάνε Κρούγκερ (Diane Kruger) θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν στις 24 Σεπτεμβρίου. Θα είναι η ταινία που θα κλείσει το φεστιβάλ και θα βρίσκονται εκεί οι πρωταγωνιστές Νίσον και Κρούγκερ μαζί με τον σκηνοθέτη, σύμφωνα με το Varierty.

Βασισμένο στο μυθιστόρημα «The Black-Eyed Blonde» του Τζον Μπάνβιλ διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του 1930, όπου ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Φίλιπ Μάρλοου (Νίσον) αναλαμβάνει να βρει τον εξαφανισμένο πρώην εραστή μιας όμορφης κληρονόμου. Ο χαρακτήρας του Μάρλοου δημιουργήθηκε αρχικά από τον Αμερικανό συγγραφέα Ρέιμοντ Τσάντλερ πριν από σχεδόν έναν αιώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 70ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 24 Σεπτεμβρίου. Η ταινία «Modelo 77» του Ισπανού σκηνοθέτη Αλμπέρτο Ροντρίγκες (Alberto Rodríguez), με τους Μιγκέλ Εράν (Miguel Herrán) και Χαβιέ Γκουτιέρεθ (Javier Gutiérrez) θα ανοίξει το φεστιβάλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης