Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Βενσάν Κασέλ φωτογραφήθηκαν μαζί στο Φεστιβάλ Βενετίας για την πρεμιέρα της νέας έκδοσης της ταινίας «Μη Αναστρέψιμος».

Ήταν παντρεμένοι από το 1999 έως το 2013 και απέκτησαν δύο κόρες. Ο χωρισμός τους έγινε πρωτοσέλιδο σε όλα τα μεγάλα περιοδικά, και έκτοτε κάθε πληροφορία για την προσωπική τους ζωή γίνεται πρώτο θέμα.
Χθες ωστόσο η Μόνικα Μπελούτσι και ο Βενσάν Κασέλ φωτογραφήθηκαν μαζί στο Φεστιβάλ Βενετίας για την πρεμιέρα της νέας έκδοσης της ταινίας «Μη Αναστρέψιμος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 54χρονη ηθοποιός έλαμψε σε ένα κατακόκκινο φόρεμα κάτω από το οποίο διακρινόταν ένα μαύρο κορμάκι και φωτογραφήθηκε δίπλα στον Βενσάν Κασέλ τον οποίο δεν συνόδευε η 22χρονη σύζυγός του.

Υπενθυμίζεται ότι στο «Μη αναστρέψιμος» η αφήγηση γίνεται αντίστροφα από τη φυσική ροή της ιστορίας που αφηγείται η ταινία, καθώς δύο άντρες γυρνούν στους δρόμους του Παρισιού θέλοντας να πάρουν εκδίκηση για τον βίαιο βιασμό της φίλης του ενός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη νέα έκδοη της τανίας ωστόσο, η ιστορία ξεδιπλώνεται με χρονολογική σειρά ώστε να δοθεί μία ξεκάθαρη εικόνα όλων των πτυχών της ιστορίας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης