Το teaser της αμερικανικής βιογραφικής δραματικής ταινίας «Being the Ricardos» κυκλοφόρησε και η Νικόλ Κίντμαν αφήνει καλές εντυπώσεις στον ρόλο της κωμικής ηθοποιού Λουσίλ Μπολ, που υποδύετα,ι παρά τις αρχικές αντιδράσεις του κοινού στα social media, σύμφωνα με το Ε!Online.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο, αποκαλύπτοντας την ιδιωτική ζωή της Λουσίλ Μπολ και του συμπρωταγωνιστή της Ντέζι Αρνάζ (Desi Arnaz). Το διάσημο ζευγάρι ήταν μαζί και εκτός οθόνης. Οι δυο τους κλέφτηκαν τον Νοέμβριο του 1940, πρωταγωνίστησαν μαζί στο «I Love Lucy» από το 1951 έως το 1957 και στη συνέχεια χώρισαν το 1960.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι το μεγαλύτερο απόκτημα στο χαρτοφυλάκιο της “Columbia Broadcasting System”», ακούγεται η φωνή της Νικόλ (ως Λουσίλ) στο teaser. Και συνεχίζει: «Πληρώνομαι αδρά για να κάνω ακριβώς αυτό που μου αρέσει. Δουλεύω δίπλα – δίπλα με τον σύζυγό μου, ο οποίος είναι εντυπωσιασμένος από εμένα».

Δείτε το βίντεο:

Για την επιτυχημένη κωμική τους σειρά, που προτάθηκε για Βραβείο Emmy δεκατρείς φορές και το κέρδισε τέσσερις, η Νικόλ Κίντμαν (ως Λουσίλ) επισημαίνει: «Ξέρετε, παίζω σε αυτήν τη σειρά για να μπορούμε να είμαστε μαζί με τον Ντέζι. Δεν είχα ιδέα ότι θα γινόταν επιτυχία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και εκείνη ακριβώς τη στιγμή, οι θεατές παίρνουν επιτέλους την πρώτη εικόνα από τη συγκλονιστική μεταμόρφωση της Νικόλ ως Λουσίλ Μπολ.

Ο φακός παρακολουθεί το διάσημο ζευγάρι κατά τη διάρκεια μιας καταιγιστικής εβδομάδας γυρισμάτων του «I Love Lucy» -από την ανάγνωση του σεναρίου τη Δευτέρα μέχρι τα γυρίσματα με κοινό την Παρασκευή- αλλά και στιγμές από τη ζωή τους εκτός πλατό – όταν το ζευγάρι αντιμετώπισε κρίση που θα μπορούσε να τερματίσει την καριέρα τους και το γάμο τους.

Το «Being the Ricardos» θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 10 Δεκεμβρίου και στις 21 Δεκεμβρίου στο Amazon Prime.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης