Το Netflix μόλις απέκτησε τα δικαιώματα για ένα ντοκιμαντέρ για τον Nipsey Hussle χωρίς τίτλο προς το παρόν σε σκηνοθεσία της υποψήφιας για Όσκαρ, Έιβα ΝτουΒερνέ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η συνδρομητική πλατφόρμα επικράτησε σε έναν «έντονο πόλεμο υποβολής προσφορών» και κέρδισε τα δικαιώματα για το ντοκιμαντέρ προσφέροντας ποσό με οκταψήφιο αριθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι λεπτομέρειες για την ταινία και η ημερομηνία κυκλοφορίας, δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά επιβεβαιώθηκε ότι η ΝτουΒερνέ θα είναι και παραγωγός και σκηνοθέτης.

Πηγές αναφέρουν ότι η οικογένεια του ράπερ προσέγγισε την Έιβα ΝτουΒερνέ αμέσως μόλις είδε τη θαυμάσια δουλειά της στο ντοκιμαντέρ «13th» και στη σειρά του Netflix «When They See Us».

Τα νέα για το ντοκιμαντέρ ανακοινώνονται σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο του ράπερ, ο οποίος δέχθηκε καταιγισμό πυρών έξω από το μαγαζί του στο Λος Άντζελες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Nipsey Hussle (Ermias Davidson Asghedom) είχε γεννηθεί το 1985 στο Λος Άντζελες. Tο 2010 ο Hussle ίδρυσε τη δισκογραφική εταιρεία «All Money In» και κυκλοφόρησε το «The Marathon», το πέμπτο του επίσημο mixtape και είχε συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες της ραπ, Kendrick Lamar, Drake, YG, Ty Dolla Sign, Meek Mill και Young Thug.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης