O Μπόμπκατ Γκόλντθουτ ήταν για πολλά χρόνια φίλος με τον Ρόμπιν Ουίλιαμς. Η φιλία τους ξεκίνησε το 1980 και κράτησε μέχρι τον θάνατο του Ρόμπιν το 2014. Όμως ο κωμικός ηθοποιός δεν σκοπεύσει να παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Ουίλιαμς που γύρισε το ΗΒΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιθανότατα δεν θα παρακολουθήσω την ταινία» δήλωσε ο Γκόλντθουτ στο Variety. «Όχι ως ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά μου λείπει ο φίλος μου και νομίζω ότι θα μου είναι δύσκολο» πρόσθεσε.

Το ντοκιμαντέρ «Robin Williams: Come Inside My Mind» παρουσιάζει συνεντεύξεις με μερικούς από τους πιο στενούς φίλους και συνεργάτες του Ρόμπιν, συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου κωμικού ηθοποιού Μπίλι Κρίσταλ. Αλλά όταν οι σκηνοθέτες ζήτησαν από τη Γκόλντθουτ να συμμετάσχει, αυτός αρνήθηκε.
«Τους εύχομαι καλή επιτυχία για την ταινία. Δεν συμμετείχα γατί η σχέση μας (με τον Ουίλιαμς) ήταν κάτι πολύ προσωπικό», είπε.

Αντίθετα ο ηθοποιός και φίλος του Ουίλιαμς Μπομπ Σάτσετ που πήρε μέρος στο ντοκιμαντέρ δήλωσε ότι «νομίζω ότι είναι κάτι πολύ όμορφο, αρκετά συγκινητικό και αρκετά οδυνηρό. Τον γνώριζα για χρόνια και ήταν όμορφος. Τον συνάντησα όταν ήμουν 21 χρόνων…Ήταν μία τραγική απώλεια. Όλοι αισθάνονται την απώλειά του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο HBO τον επόμενο μήνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης