Σε πρόσφατη συνομιλία του με τον Άλεκ Μπάλντουιν, ο Γούντι Άλεν είπε ότι σκέφτηκε να αποσυρθεί, ισχυριζόμενος πως θα έκανε «τουλάχιστον μία ακόμα ταινία».

Ο Γούντι Άλεν θεωρείται συνταξιούχος, ή έτσι είπε στον Άλεκ Μπάλντουιν κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης ζωντανής συνομιλίας τους στο Instagram. Παραδέχθηκε, επίσης, ότι το να κάνει ταινίες δεν είναι πια τόσο διασκεδαστικό για αυτόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιθανόν να κάνω τουλάχιστον μία ακόμα ταινία. Πολύς από τον ενθουσιασμό έχει παρέλθει. Όταν έκανα μια ταινία, αυτή πήγαινε στις αίθουσες όλης της χώρας. Τώρα κάνεις μια ταινία και παίζεται για κάνα δύο εβδομάδες, ίσως 4 ή 6 εβδομάδες, και μετά πηγαίνει κατευθείαν στο streaming. Δεν είναι το ίδιο. Και δεν το απολαμβάνω το ίδιο» εξομολογήθηκε.

«Δεν είναι το ίδιο όπως το να κάνω μια ταινία και να τη βάζω σε ένα θέατρο. Ήταν ωραίο συναίσθημα να ξέρεις ότι το έβλεπαν 500 άτομα κάποτε… Δεν ξέρω πώς νιώθω πια όταν κάνω ταινίες. Θα φτιάξω άλλη μία και θα δω πώς θα είναι» πρόσθεσε ο Άλεν.

Ο σκηνοθέτης έχει περιορίσει σημαντικά τον αριθμό των δημόσιων εμφανίσεών του τα τελευταία χρόνια, εν μέρει λόγω των κατηγοριών εναντίον του περί σεξουαλικής κακοποίησης. Η πρώην σύντροφος του Άλεν, Μία Φάροου, υποστηρίζει εδώ και χρόνια ότι κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη τους, Ντίλαν Φάροου. Ο Άλεν, από την πλευρά του, αρνείται όλες αυτές τις κατηγορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι τόσο παράλογο, ωστόσο το… στίγμα έχει παραμείνει και εξακολουθούν να προτιμούν να προσκολλώνται στην ιδέα ότι κακοποίησα την Ντίλαν», υποστήριξε ο Άλεν σε συνέντευξή του στο CBS News.

«Τίποτα από όσα έκανα ποτέ με την Ντίλαν στη ζωή μου δεν θα μπορούσε να παρερμηνευθεί ως κάτι τέτοιο… Δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό» είχε πει, πριν προσθέσει: «Ποτέ δεν έζησα με τη Μία, δεν κοιμήθηκα ποτέ στο σπίτι τής Μία όλα τα χρόνια που έβγαινα μαζί της. Είχαμε μια σχέση, αλλά ποτέ δεν επρόκειτο για μια συζυγική σχέση».

Πηγή: thebrag.com

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης