Επιβεβαίωσε, τελικά, ο Άνταμ Σάντλερ την ιστορία ότι ο καθηγητής του στο Πανεπιστημίο της Νέας Υόρκης του είχε συστήσει να σταματήσει την υποκριτική και να ακολουθήσει άλλη καριέρα.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον Μπράντ Πιτ στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Variety Studios: Actors on Actors» ο ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος και κινηματογραφικός παραγωγός ρωτήθηκε από τον συνάδελφό του για τη συγκεκριμένη ιστορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πιτ εξήγησε ότι άκουσε πρώτη φορά την ιστορία από τον σκηνοθέτη Μπένετ Μίλερ: «Ήσασταν στο NYU και ήταν ο καθηγητής υποκριτικής. Σας πήγε για μια μπίρα και σας είπε ευγενικά: “Σκεφτείτε κάτι άλλο. Ακούστε, έχετε καρδιά, αλλά δεν το έχετε. Επιλέξτε άλλη διαδρομή”».

«Υπάρχει ένα δεύτερο κομμάτι αυτής της ιστορίας», συνέχισε ο Πιτ. «Είναι η αγαπημένη μου ιστορία για τον Άνταμ Σάντλερ και νομίζω ότι λέει πολλά για εσένα» είπε.

Ο Μπραντ Πιτ τόνισε ότι ο Άνταμ Σάντλερ, όταν πληρώθηκε, πήγε μαζί με φίλους του στον καθηγητή, τον σύστησε στους φίλους του και είπε: «Αυτός είναι ο μόνος καθηγητής που μου αγόρασε ποτέ μπίρα. Αυτός είναι ο τύπος που ξέρω και νομίζω ότι γι ‘αυτό είσαι εδώ μετά από όλα αυτά τα χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σ’ αγαπώ» απάντησε ο Σάντλερ. «Πρέπει να σου πω, όταν μου λες ότι είμαι καλός στο Uncut Gems, αισθάνομαι πολύ ωραία» ανέφερε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης