Ο Αμερικανός ηθοποιός Κρις Νοθ είναι στην ευτυχή θέση να επιβεβαιώσει ότι το «Sex and the City» είναι ένα «νεκρό» franchise – αλλά είναι εξοργισμένος από τις φήμες ότι ο χαρακτήρας του θα πεθάνει στην τρίτη ταινία.

Ο 64χρονος ηθοποιός υποδύθηκε τον Τζον Τζέιμς «Mr Big» Πρέστον στο «Sex and the City» μεταξύ 1998 και 2010, στις έξι σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του HBO και στις δύο μεγάλες εξόδους της στην οθόνη. Ωστόσο, είναι βέβαιος ότι ποτέ δεν θα ερμηνεύσει εκ νέου τον χαρακτήρα του στην οθόνη – μεγάλη ή μικρή – καθώς όλα τα σχέδια για τη συνέχιση του «Sex and the City» βρίσκονται εκτός συζητήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν υπάρχει σειρά, δεν υπάρχει ταινία, δεν υπάρχει τίποτα να συμβαίνει με αυτό, τελείωσε» είπε στην online έκδοση της εφημερίδας «The Sun» λέγοντας με βεβαιότητα ότι ποτέ δεν θα υπάρξει «Sex and the City 3».

Ενώ εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος από την αποκάλυψη ότι η σειρά τελείωσε, δεν ήταν ευχαριστημένος από τα δημοσιεύματα ότι ο χαρακτήρας του, ο Mr. Big, θα πεθάνει σε σχεδιαζόμενη τρίτη ταινία.

«Δεν πρόκειται να πεθάνει» επέμεινε ο ηθοποιός, σε δηλώσεις του στο περιθώριο της τελετής των Βρετανικών Βραβείων Ανεξάρτητου Κινηματογράφου, στο Λονδίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν υπάρχει ενδεχόμενο να πεθάνει, όλα είναι ψέμα» πρόσθεσε.

Επίσης απάντησε «δεν γνωρίζω» όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι από την Κιμ Κατράλ διέρρευσε το ενδεχόμενο ο Mr. Big να πεθάνει στο «Sex and the City 3» – γεγονός που προκάλεσε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα τον προηγούμενο μήνα.

«Όχι δεν μιλάω με κανέναν, ζούμε ο καθένας τη ζωή του μεγαλώνοντας τα παιδιά μας, κάποιοι από εμάς τουλάχιστον» απάντησε όταν ρωτήθηκε αν έχει διατηρήσει επαφή με τη γεννημένη στο Λίβερπουλ πρωταγωνίστρια της σειράς, Κιμ Κατράλ.

Ωστόσο, απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι η έλλειψη επικοινωνίας οφείλεται στην εχθρότητα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης