Ο Ουαλός ηθοποιός, Μάθιου Ρις θα πρωταγωνιστήσει ως ο θρυλικός, φανταστικός χαρακτήρας του ποινικολόγου, Πέρι Μέισον στο ριμέικ της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς από το HBO.

Παραγωγός του πρότζεκτ είναι ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., o οποίος αρχικά ήθελε να εμφανιστεί και στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Μάθιου Ρις, ο οποίος θα είναι επίσης παραγωγός του έργου, θα υποδυθεί τον Μέισον σε μια περίοδο που ζούσε ως ιδιωτικός ντετέκτιβ χαμηλού κόστους. Βρίσκεται επίσης στοιχειωμένος από τις εμπειρίες του στη διάρκεια του πολέμου στη Γαλλία και υφίσταται τις συνέπειες ενός διαλυμένου γάμου.

Ο Πέρι Μέισον είναι χαρακτήρας που εμφανίζεται σε 80 μυθιστορήματα και διηγήματα, τα περισσότερα από τα οποία αφορούν δίκη για δολοφονία με κατηγορούμενο πελάτη του.

Η πρώτη μεταφορά των μυθιστορημάτων στη μεγάλη οθόνη έγινε το 1957-66 με τη σειρά Perry Mason στο CBS. Μία δεύτερη τηλεοπτική σειρά με τίτλο «The New Perry Mason» προβλήθηκε από το 1973 έως το 1974.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάθιου Ρις βραβεύθηκε πρόσφατα για τον ρόλο του στη σειρά «The Americans» που προβάλλεται στο δίκτυο FX.

Ο ηθοποιός έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας «A Beautiful Day in the Neighborhood» στην οποία συμπρωταγωνιστής του είναι ο Τομ Χανκς.

 Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης