Η ταινία «The Passion of the Christ» (Τα Πάθη) θα έχει και sequel, καθώς ο Mel Gibson, δημιουργός της και σκηνοθέτης, προχωρά με ένα σενάριο που επικεντρώνεται στην Ανάσταση του Ιησού.

Ο σεναριογράφος του «Braveheart» Randall Wallace επιβεβαίωσε στο Hollywood Reporter, πως έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στο κείμενο, σημειώνοντας πως είχε γίνει πολύ δύσκολο να κρατήσουν το project κρυφό σε αυτό το στάδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Wallace δήλωσε επίσης πως αυτός και ο Gibson ξεκίνησαν σοβαρά να ασχολούνται με μια συνέχεια της ταινίας όταν δούλευαν μαζί για την επερχόμενη πολεμική ταινία «Hacksaw Ridge», η οποία θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο στις ΗΠΑ. Έχοντας σπουδάσει θρησκευτικά στο Πανεπιστήμιο Duke, ο Wallace είπε στο THR πως «πάντα ήθελε να πει» την ιστορία της Ανάστασης.

Ο σεναριογράφος στην συνέχεια πρόσθεσε πως τα «”Πάθη” είναι η αρχή και υπάρχουν πολλές ακόμα ιστορίες να ειπωθούν» και πρόσθεσε πως «η ευαγγελική κοινότητα θεωρεί τα “Πάθη” τη μεγαλύτερη ταινία που έγινε ποτέ στο Χόλιγουντ και πάντα μας λένε πως πιστεύουν ότι ένα sequel θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο».

Το project βρίσκεται αυτόν τον καιρό στο στάδιο «του πρώιμου σεναρίου» και δεν έχει ακόμα προς το παρόν κάποιο στούντιο ή οικονομική υποστήριξη. «Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για λεφτά» είπε ο Wallace. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: IGN

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης