Ο Σαμ Χιούαν είχε περάσει από ακρόαση για να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020, 08:56
 Ο Σαμ Χιούαν είχε περάσει από ακρόαση για να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ

Ο ηθοποιός Σαμ Χιούαν, γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «Outlander», διεκδίκησε τον ρόλο του θρυλικού Βρετανού κατασκόπου, Τζέιμς Μποντ.
 
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Esquire», ο Σκοτσέζος ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε περάσει από ακρόαση αρκετά χρόνια πριν, το 2006, για την 21η ταινία της σειράς Τζέιμς Μποντ, Casino Royale.
 
Ο ρόλος τελικά δόθηκε στον Ντάνιελ Κρεγκ, αλλά ο Σαμ Χιούαν είπε ότι υπήρξαν συζητήσεις να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ σε νεαρότερη ηλικία.
 
Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι 13 χρόνια μεγαλύτερος από τον Σαμ Χιούαν. «Όταν ο Ντάνιελ Κρεγκ επιλέχθηκε για την ταινία, ήθελαν να τον παρουσιάσουν νεότερο» είπε ο Σαμ Χιούαν.
 
«Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά πολύ πρόσφατα έγινα ο αγαπημένος των πρακτόρων στοιχημάτων ως υποψήφιος Bond, κάτι που είναι συμπτωματικό και πολύ περίεργο» συνέχισε. «Θέλω να πω, θέλουμε έναν Σκοτσέζο Τζέιμς Μποντ, έτσι δεν είναι;» πρόσθεσε.
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σαμ Χιούαν κάνει αναφορά στην ακρόαση για την ταινία Τζέιμς Μποντ. Το 2018 στη διάρκεια εμφάνισής του στην εκπομπή Live with Kelly and Ryan τη χαρακτήρισε πολύ καλή εμπειρία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020, 09:01