Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ θα ανοίξει τη συζήτηση για το τι σημαίνει να είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών στο μπάσκετ, στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ «Turner Sports, The Great Debate».
 
Το ντοκιμαντέρ που έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαΐου – λίγο πριν από το GAME 1 των τελικών της Δυτικής Περιφέρειας του NBA 2022 «επιδιώκει να τοποθετήσει σε νέο πλαίσιο την κλασική συζήτηση για τους κορυφαίους όλων των εποχών στο μπάσκετ, επαναπροσδιορίζοντας την ίδια την έννοια του “μεγαλείου”».
 
Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ που έχει συμπεριληφθεί στη λίστα των 75 κορυφαίων παικτών στην ιστορία του NBA αναμένεται να μιλήσει για τους παίκτες που τον ενέπνευσαν σε όλη την καριέρα του, καθώς και να αποκαλύψει τι σημαίνει να είσαι μέρος της 75χρονης ιστορίας του NBA.
 
«Είμαι τόσο περήφανος για αυτήν την ταινία» είπε ο Μπάρκλεϊ σε δήλωσή του, με τους παραγωγούς να αναφέρουν ότι το «The Great Debate» είναι μία «επιστολή αγάπης προς τους ήρωές του στο NBA» κάθε γενιάς.
 
«Ακολουθήσαμε μια πολύ διαφορετική προσέγγιση επεκτείνοντας τη συζήτηση για την έννοια  καλύτερος παίκτης όλων των εποχών – GOAT για να συμπεριλάβουμε τον τεράστιο αντίκτυπο των παικτών που έχω επιλέξει ως κορυφαίους στην αμερικανική κουλτούρα, τα πολιτικά δικαιώματα, τον επιχειρηματικό κόσμο και ακόμη και την ταυτότητά μας ως χώρα» διευκρίνισε ο Μπάρκλεϊ.
 
Το «Great Debate» θα περιλαμβάνει συνολικά έξι προφίλ βασισμένα στους «σπουδαιότερους» παίκτες κάθε δεκαετίας, σύμφωνα με τον Μπάρκλεϊ και συζήτηση με τους Σπάικ Λι, Τζάκι Μακμούλαν και Ρενέ Μοντγκόμερι.
 
Ο Σκοτ Μπόγκινς είναι σκηνοθέτης της ταινίας και συμπαραγωγός μαζί με τους Μπάρκλεϊ, Μαρκ Περν, Ρόμπερτ Μόργκαν και Μαρίνα Γκράσιτς.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης