Οι πρώτες εικόνες του Ρόμπερτ Πάτινσον με το κοστούμι του Batman (Batsuit) και μαζί με το νέο Batmobile, το όχημα του υπερήρωα, είναι γεγονός.

Ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας Batman, Ματ Ριβς, δημοσίευσε στη σελίδα του στο Twitter τις φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν μια ρεαλιστική έκδοση της Gotham.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όχημα του Batman είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που εμφανίστηκε στις πρόσφατες ταινίες. Είναι μια ειδική κατασκευή, μία βελτιωμένη έκδοση αμερικανικού muscle car της δεκαετίας του ’60.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα υποδυθεί τον σούπερ ήρωα στη νέα ταινία της DC, στην οποία η Ζόι Κράβιτς θα είναι η Catwoman και o Πολ Ντέινο ο Riddler.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ματ Ριβς, του οποίου η πιο πρόσφατη ταινία ήταν το “«War for the Planet of the Apes», αποκάλυψε ότι τη μουσική επένδυση της ταινίας έχει αναλάβει ο Μάικλ Τζακίνο.

Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, ο Κρίστιαν Μπέιλ, ο οποίος έχει υποδυθεί τον Batman, κάλεσε τον Πάτινσον να μην ακούει όσους διαφωνούν με την επιλογή του για πρωταγωνιστή και «να ενσαρκώσει τον δικό ρόλο του».

«Είναι ένας συναρπαστικός ηθοποιός και μια εξαιρετική επιλογή» δήλωσε.

Ο Βρετανός ηθοποιός ανακοινώθηκε ως ο επόμενος Batman στα μέσα Μαΐου του 2019.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης