Είναι καιρός ο ρόλος του Τζέιμς Μποντ να περάσει σε γυναικεία «χέρια». Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο πρώην πράκτορας 007 Πιρς Μπρόσναν, προκαλώντας την εκρηκτική αντίδραση του παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν.

Ο Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε τέσσερις ταινίες της επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς και υποστηρίζει ότι η Λασάνα Λιντς, η οποία κάνει μία εμφάνιση ως Μποντ στη νέα ταινία «No Time to Die», θα μπορούσε να αναλάβει τη συνέχεια του ρόλου.«Ναι» δήλωσε στο «The Hollywood Reporter» ο πρώην Μποντ, «νομίζω ότι έχουμε δει τα τελευταία 40 χρόνια στον ρόλο άντρες, να ξεφύγουν από αυτό και να βάλουν μια γυναίκα. Νομίζω ότι θα ήταν ευχάριστο, θα ήταν συναρπαστικό».Ωστόσο ο Μπρόσναν εξέφρασε την αμφιβολία, ότι η αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί υπό τους σημερινούς παραγωγούς: «Δεν νομίζω ότι θα συμβεί με τους Μπρόκολι. Δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτω από το δικό τους βλέμμα», είπε. Πρόσθεσε ότι ο Μποντ πρέπει να συμβαδίσει με την εποχή και να αντικατοπτρίζει κινήσεις όπως το #MeToo, το οποίο ονόμασε «σχετικό και σημαντικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απαντώντας στα σχόλια του ηθοποιού, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλημέρα Βρετανία» Πιρς Μόργκαν είπε ότι όλα αυτά είναι μία «αξιολύπητη ανοησία» και ισχυρίστηκε ότι «η εκστρατεία για να σωθεί ο Τζέιμς Μποντ ξεκινά εδώ [στην εκπομπή του]».

Το παραλήρημα του παρουσιαστεί συνεχίστηκε λέγοντας ότι δεν μπορεί να αλλάξει ο Τζέιμς Μποντ με μια γυναίκα, χρησιμοποιώντας απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και πρόσθεσε: «Ήταν ο τελευταίος τύπος, ελαφρώς των σπηλαίων, που ρίχνει μια γυναίκα πάνω στον ώμο του, και μέχρι το πρωί την έχει κάνει δική του».

Και πρόσθεσε σαρκαστικά: «Και δεν θα μπορούμε να έχουμε κάτι τέτοιο, οι γυναίκες δεν θέλουν το σεξ πια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 25η ταινία του Μποντ με τίτλο «No Time to Die» έχει προγραμματιστεί να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Απριλίου 2020.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης