Προσεχώς: «Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Πορνό» - Mια τολμηρή κοινωνική σάτιρα από τον Ράντου Ζούντ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021, 10:27
Προσεχώς: «Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Πορνό» - Mια τολμηρή κοινωνική σάτιρα από τον Ράντου Ζούντ

Όταν το ερασιτεχνικό porn tape της Έμι διαρρέει στο διαδίκτυο, εκείνη προσπαθεί να διασφαλίσει τη θέση της στο σχολείο όπου εργάζεται, όσο η κοινωνική συνοχή παραπαίει εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.  Απόλυτα επίκαιρη, η ταινία που κέρδισε τη Χρυσή Άρκτο του φεστιβάλ Βερολίνου είναι η πρώτη ταινία που καταγράφει την εποχή της πανδημίας σε μια θεότρελη κοινωνική σάτιρα.

Η Έμι, καθηγήτρια ιστορίας σε ένα πολύ καθώς πρέπει σχολείο, βλέπει την καριέρα και την υπόληψή της να απειλούνται όταν διαρρέει στο ίντερνετ μια ερασιτεχνική ταινία ερωτικού περιεχομένου στην οποία πρωταγωνιστεί. Οργισμένοι γονείς απαιτούν την απόλυσή της, η Έμι όμως αρνείται να παραδώσει τα όπλα. Το «Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Πορνό» είναι μια ταινία σε τρία, αφαιρετικά συνδεδεμένα μέρη: μια βόλτα στο Βουκουρέστι του σήμερα, ένα παιχνιδιάρικο γλωσσάρι από παραδοξολογίες κι αισχρότητες, που κορυφώνονται στο τρίτο μέρος, μία εκρηκτική κωμική αναμέτρηση.

Bad Luck Banging or Loony Porn

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Ράντου Ζούντε

Πρωταγωνιστούν: Κάτια Πασκάριου (Έμι), Κλαούντια Ιερεμία (Η Διευθύντρια), Ολίμπια Μάλαι (Κα Λουτσία), Νικοντίμ Ουνγκουρεάνου (Lt. Γκεοργκέσκου), Αλεξάντρου Ποτόσεαν (Μάριους Μπουζντρουγκοβίτσι), Άντι Βασλουιάνου (κ. Οτοπεάνου)

Διάρκεια: 106’
Έτος Παραγωγής: 2021

Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Δείτε το τρέιλερ:

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021, 10:27