Σαρώνει σε εισιτήρια ο «Μαύρος πάνθηρας» της Marvel

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018, 11:15
Σαρώνει σε εισιτήρια ο «Μαύρος πάνθηρας»  της Marvel
Η νέα ταινία της Marvel με πρωταγωνιστή τον Μαύρο Πάνθηρα είναι ήδη μια από τις μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες της χρονιάς.

Σχεδόν 50.000 θεατές υποδέχτηκαν τον καινούργιο ήρωα της Marvel στις ελληνικές αίθουσες. Συγκεκριμένα, ο «Black Panther» (Μαύρος πάνθηρας) έκοψε 49.022 εισιτήρια μέσα στις 5 πρώτες ημέρες προβολής του, σε 114 αίθουσες σε πανελλαδικό κύκλωμα, ενώ η ταινία έχει φτάσει ήδη τα 404 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις, καθιστώντας ιδιαίτερη αισιόδοξη την πορεία της, και εξόχως βασιλική την υποδοχή της.

Η ταινία κατάφερε να κατακτήσει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς μόνο με τις εισπράξεις του πρώτου τετραημέρου και τα 235 εκατομμύρια δολάρια στις αμερικανικές αίθουσες μπήκε στην 12η θέση στην λίστα της Marvel για τις συνολικές εισπράξεις των ταινιών της, κοιτάζοντας με άνεση τις υψηλότερες θέσεις.

Παράλληλα, έγινε η 5η ταινία που ξεπερνάει τα 200 εκατομμύρια δολάρια σε αμερικανικό άνοιγμα και κατέκτησε το τρίτο καλύτερο άνοιγμα τετραημέρου στην ιστορία, ενώ έγινε και η ταινία με το δεύτερο καλύτερο σύνολο εισπράξεων στην ιστορία για ημέρα εκτός τριημέρου (τη Δευτέρα η ταινία συγκέντρωσε 33,2 εκατομμύρια δολάρια, πίσω από τα 40.1 εκατομμύρια του «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»).

Υπόθεση

Ο Black Panther της Marvel Studios ακολουθεί τον T'Challa, που μετά τον θάνατο του πατέρα του, του βασιλιά της Wakanda - ενός τεχνολογικά ανεπτυγμένου μα απομονωμένου αφρικανικού κράτους- επιστρέφει στην πατρίδα του για να πάρει τη θέση του στον θρόνο. Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του T’Challa-βασιλιά - και Μαύρου Πάνθηρα - δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Wakanda, αλλά και ολόκληρo τον πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Μαύρου Πάνθηρα, για να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να διασφαλίσει την ασφάλεια του λαού του.

Σκηνοθεσία: Ράιαν Κoύγκλερ

Ηθοποιοί: Τσάντγουικ Μπόουζμαν, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Λουπίτα Νιόνγκο, Άντι Σέρκις, Μάρτιν Φρίμαν, Άντζελα Μπάσετ, Φόρεστ Γουίτακερ.

Διάρκεια: 130 λεπτά

Είδος ταινίας: Περιπέτεια φαντασίας

Δείτε το τρέιλερ:

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018, 11:15