Στη νέα ταινία «Ξαδέλφη Ρέιτσελ» που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα, η γνωστή ηθοποιός υποδύεται μια συνονόματή της μυστηριώδη χήρα που είναι υπερβολικά απελευθερωμένη για την εποχή της.
Η ταινία διηγείται την ιστορία του νεαρού Φίλιπ κατά την Βικτωριανή Εποχή που ερωτεύεται παράφορα μια χήρα, την οποία ταυτόχρονα υποψιάζεται για τον θάνατο του ευεργέτη του. Είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Ντάφνι Ντι Μοριέ που μεταφέρεται για δεύτερη φορά στον κινηματογράφο.

Η Ρέιτσελ Βάις υποδύεται μια femme fatale γυναίκα που δεν διστάζει σε τίποτα για να πάρει αυτό που θέλει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ρέιτσελ είναι μια γυναίκα σεξουαλικά απελευθερωμένη. Δεν θέλει να είναι κτήμα κανενός άνδρα ή να ανήκει σε κάποιον επειδή τον παντρεύτηκε. Θέλει να κερδίζει τα προς το ζην μόνη της. Όλα αυτά είναι πολύ σοκαριστικά πράγματα για τον 19ο αιώνα», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός σε συνέντευξή της.

Μίλησε ακόμα και για κάποια από τα ευτράπελα που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει για τις ανάγκες του ρόλου. «Έπρεπε να μάθω να ιππεύω πλαγίως, κάτι το οποίο ήταν μεγάλη πρόκληση φορώντας έναν κορσέ κι ένα μεγάλο φόρεμα. Το συγκεκριμένο άλογο εκπαιδεύτηκε για το Game of Thrones, όταν του τραβάς απότομα το αριστερό χαλινάρι να σωριάζεται στο έδαφος και να προσποιείται πως πεθαίνει. Εγώ λοιπόν δεν το ήξερα αυτό και κάποια στιγμή τράβηξα το χαλινάρι. Τότε το άλογο με πολλή χάρη χαμήλωσε τα μπροστινά του πόδια και μετά τα πίσω και στη συνέχεια έγειρε στην αριστερή πλευρά του. Ήταν πραγματικά τρομακτική στιγμή γιατί δεν ήξερα αν θα με πλακώσει ή όχι, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης