Στη νέα της ταινία η ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ υποδύεται μία γιατρό μεταναστών που βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν αλαζονικό δισεκατομμυριούχο κτηματομεσίτη «Beatriz at Dinner», από τον σκηνοθέτη Μιγκάελ Αρτέτα.

«Η χώρα ποτέ δεν ήταν τόσο πολιτικά διχασμένη», δήλωσε στο περιοδικό Page Six η Χάγιεκ, λίγο πριν την προβολή της ταινίας στο Metrograph.
«Το πολιτικό κλίμα στη χώρα έχει γίνει σαν μία μικρή κωμωδία. Μερικές φορές μία κωμωδία λαθών, τις περισσότερες φορές μία σκοτεινή κωμωδία», δήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Χάγιεκ, η οποία δημοσίως άσκησε κριτική στην πρόταση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να χτίσει τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, και παλιότερα, όπως ισχυρίστηκε, αρνήθηκε να βγει ραντεβού μαζί του, εξέφρασε την αισιοδοξία της για το μέλλον λέγοντας: «Ελπίζω ότι καταλαβαινόμαστε σε βάθος και είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε τις διαφορετικές μας ιδεολογίες, έχοντας μία ισχυρότερη κατανόηση των πραγμάτων που μας συνδέουν».

Η Σάλμα Χάγιεκ παντρεύτηκε το 2009 τον δισεκατομμυριούχο Φρανσουά – Ανρί Πινό, μετά από ένα θυελλώδες ειδύλλιο με πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης