Στην Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ράπερ, δισκογραφική παραγωγό και ηθοποιό Μέρι Τζ. Μπλάιτζ θα απονεμηθεί το βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας για τον ρόλο της στη δραματική ταινία «Mudbound» στην τελετή απονομής των Hollywood Film Awards (Κινηματογραφικά Βραβεία του Χόλιγουντ).

Η ταινία έχει θέμα την επιστροφή στη ζωή μετά τον πόλεμο, τη σκληρή εργασία στην αμερικανική ύπαιθρο και την αντιμετώπιση της φυλετικής αδικίας που μάστιζε τη χώρα τη δεκαετία του ’50.
Ο Τιμοτέ Σαλαμέ θα λάβει το βραβείο Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας για τον ρόλο του στην ταινία «Call Me by Your Name».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το βραβείο καλύτερου καστ επιλέχθηκε η βιογραφική ταινία «I, Tonya» (Εγώ, η Τόνια) με θέμα την αληθινή ιστορία της Αμερικανίδας αθλήτριας του καλλιτεχνικού πατινάζ, Τόνια Χάρντινγκ, Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας, στην οποία επιβλήθηκε δια βίου αποκλεισμός από το άθλημα, όταν αποκαλύφθηκε η εμπλοκή της σε μία από τις μεγαλύτερες συνωμοσίες στην ιστορία του αθλητισμού.

Ο Σαμ Ρόκγουελ θα παραλάβει το βραβείο Hollywood για τον Καλύτερο Β’ Ρόλο για την ερμηνεία του στην ταινία «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri» και στη βραβευμένη με Emmy, Άλισον Τζάνεϊ θα απονεμηθεί το βραβείο Καλύτερου Β’ Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «I, Tonya».

Η 21η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου, στο Λος Άντζελες με παρουσιαστή τον Τζέιμς Κόρντον για τρίτη συνεχή χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην τελετή απονέμονται βραβεία σε ηθοποιούς και δημιουργούς ταινιών και παράλληλα γίνεται μία προεπισκόπηση κινηματογραφικών έργων που θα εμφανιστούν στις αίθουσες το επόμενο διάστημα και παρουσίαση νέων ταλέντων. Βραβεύονται επίσης καλλιτέχνες στις Κατηγορίες Κινηματογραφίας, Οπτικών Εφέ, Κινούμενων Σχεδίων, Κοστουμιών, Μοντάζ, Σχεδίασης Παραγωγής, Ήχου και Μακιγιάζ και Hairstyling.

Τα έσοδα από την εφετινή βραδιά θα διατεθούν στο Ίδρυμα Motion Picture & Television Fund, το οποίο στηρίζει τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης της κοινότητας της ψυχαγωγίας.

Τα βραβεία Hollywood Film Awards εγκαινιάζουν κάθε χρόνο την περίοδο βραβεύσεων στον κόσμο της ψυχαγωγίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης