Προσεχώς: «Suburbicon» με τους με τον Ματ Ντέιμον και Τζούλιαν Μουρ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017, 13:29
Προσεχώς: «Suburbicon» με τους  με τον Ματ Ντέιμον και  Τζούλιαν Μουρ
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ παρουσιάζει μια απόλυτα διασκεδαστική κωμωδία με τον Ματ Ντέιμον και την Τζούλιαν Μουρ. Το αρχικό σενάριο της ταινίας, το οποίο στη συνέχεια έγραψε πάλι ο Grant Heslov, είχαν γράψει οι αδερφοί Coen, τη δεκαετία του '80.

Καλώς ήρθατε στο ηλιόλουστο Suburbicon! Ένα προάστιο με χαρούμενες οικογένειες, ακριβώς στην καρδιά της Κεντρικής Αμερικής. Με τα οικονομικά σπίτια τους και το φροντισμένο γρασίδι στους κήπους τους, το Suburbicon είναι η απάντηση στο αμερικάνικο όνειρο του 1957.

Αν και η οικογένεια Λοντζ είναι μία εκ των ακρογωνιαίων λίθων στη συγκεκριμένη κοινότητα, η ζωή τους ανατρέπεται ξαφνικά όταν μία επίθεση που δέχονται από αγνώστους μέσα στο σπίτι τους, επιφέρει τον τραγικό θάνατο της μητέρας του μικρού Νίκι. Μία απρόβλεπτη και γεμάτη υποψίες διαδοχή από γεγονότα μπλέκει την οικογένεια σε έναν ιστό από προδοσίες, μοιχεία και εκβιασμούς.

Μετά τον θάνατο της μητέρας του, ο μικρός Νίκι προσπαθεί να καταλάβει τον περίεργο και εγωιστικό τρόπο που συμπεριφέρονται οι ενήλικοι στην οικογένειά του, κάτι που κλονίζει τον πατέρα του και την προσπάθειά του για μία καινούρια οικογενειακή ιεραρχία.

Εν τω μεταξύ, όλη αυτή η αναστάτωση μέσα στην οικογένεια περνάει απαρατήρητη από την υπόλοιπη κοινότητα, η οποία έχει αναστατωθεί με τον ερχομό της πρώτης αφροαμερικανικής οικογένειας στην γειτονιά τους.

Πιστοί στο κινηματογραφικό τους ύφος, οι αδελφοί Κοέν σχολιάζουν το κακό και το καλό της ανθρωπότητας, μέσα από τις πράξεις επιφανειακά καθημερινών ανθρώπων.

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Κλούνεϊ

Ηθοποιοί: Ματ Ντέιμον, Τζούλιαν Μουρ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζος Μπρόλιν, Μέγκαν Φέργκιουσον, Όσκαρ Άιζακ.

Διάρκεια: 104 λεπτά

Είδος ταινίας: Κωμωδία / Μυστηρίου

Δείτε το τρέιλερ:


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017, 13:29