Ταινία για την Eurovision από τον Γουίλ Φέρελ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018, 10:21
Ταινία για την Eurovision από τον Γουίλ Φέρελ
Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού φαίνεται ότι θα περάσει η Eurovision. Ο ευρωπαϊκός μουσικός διαγωνισμός θα αποτελέσει το θέμα ταινίας που θα γυρίσει η τηλεοπτική πλατφόρμα Netflix με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Φέρελ.

Σύμφωνα με το Deadline, το σενάριο της κωμικής ταινίας υπογράφει ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνεργασία με τον σεναριογράφο Άντριου Στιλ.

Οι δύο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στο Casa de mi Padre και στην ταινία παρωδία «A Deadly Adoption».

Ο 50χρονος ηθοποιός βρέθηκε στη Λισαβόνα και παρακολούθησε τον εφετινό διαγωνισμό της Eurovision. Ο Φέρελ πρωτοάκουσε γι αυτόν το 1999 από τη Σουηδή σύζυγό του Βιβέκα Πολίν.

Η δημοτικότητα του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού Eurovision τα τελευταία χρόνια έχει μεγαλώσει και την εφετινή διοργάνωση παρακολούθησαν περισσότεροι από 186 εκατ. θεατές.

Η ταινία αυτή θα είναι η δεύτερη που γυρίζει ο ηθοποιός για την τηλεοπτική πλατφόρμα καθώς τον Μάιο κυκλοφόρησε η κωμωδία Ibiza με την Τζίλιαν Τζέικομπς.

Το Netflix μετά την υπογραφή συμφωνίας για την παραγωγή μίας σειράς ταινιών με τον Άνταμ Σάντλερ προχώρησε στην υπογραφή συμφωνιών και με άλλους κορυφαίους κωμικούς μεταξύ των οποίων οι Κρις Ροκ, Έιμι Σούμερ και Τζέρι Σάινφελντ.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018, 10:21