Οι σκηνοθέτες, της ταινίας «Avengers: Endgame», Τζο και Άντονι Ρούσο με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram διευκρίνισαν ότι η σειρά με  τίτλο «Russo Bros. Pizza Film School» θα περιλαμβάνει προτάσεις ταινιών και συζητήσεις με το δίδυμο δημιουργίας κινηματογραφικών έργων.

«Όπως πολλοί από εσάς, οι οικογένειές μας παρακολουθούν μαζί ταινίες κατά τη διάρκεια της καραντίνας» αναφέρεται στην ανάρτηση. «Και αυτές οι οικογενειακές βραδιές ταινιών μας ενέπνευσαν να αρχίσουμε να μοιραζόμαστε μερικά από τα αγαπημένα μας κλασικά έργα με όλους εσάς. Για τις επόμενες εβδομάδες πρόκειται να δημοσιεύουμε την Ταινία της Εβδομάδας, #MovieoftheWeek, τις ταινίες που είχαν τη μεγαλύτερη επιρροή σε εμάς όσο μεγαλώναμε, ταινίες που μας έκαναν να θέλουμε να γίνουμε σκηνοθέτες» σημειώνουν στην ανάρτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι σκηνοθέτες θα ανακοινώνουν τον τίτλο μιας ταινίας κάθε Παρασκευή και την επόμενη Παρασκευή θα συζητούν για την ταινία και θα απαντούν σε ερωτήσεις θεατών που θα συνδέονται στο Instagram Live, ώστε η εμπειρία να είναι διαδραστική.

«Τα FRIDAY IG LIVES θα περιλαμβάνουν ειδικούς καλεσμένους και τις αγαπημένες μας πίτσες από μερικά αγαπημένα τοπικά εστιατόρια» αναφέρεται στη λεζάντα στην ανάρτηση στο Instagram. “Λατρεύουμε τις ταινίες και λατρεύουμε την πίτσα, οπότε ας την ονομάσουμε #RussoBrosPizzaFilmSchool».

Η πρώτη πρόταση προς τους  θαυμαστές τους είναι η ταινία «Το Μίσος» (La Haine) του Ματιέ Κασοβίτζ, οποία θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στις 15 Μαΐου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης