Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI) ανακοίνωσε ότι αναβάλλει το 48ο ετήσιο γκαλά απονομής του βραβείου Συνολικής Προσφοράς στην Τζούλι Άντριους στο πλαίσιο των μέτρων για την επιδημία του κορωνοϊού.

Το AFI αρχικά είχε προγραμματίσει να απονείμει στην Αγγλίδα ηθοποιό του κινηματογράφου και του θεάτρου το βραβείο στις 25 Απριλίου στο Λος Άντζελες. Τελικά η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις αρχές καλοκαιριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η απόφαση του AFI να αναβάλει την εκδήλωση είναι απλώς απάντηση στις εξελίξεις και ανταποκρίνεται στην υπόσχεσή μας να εξασφαλίσουμε την ευημερία των καλλιτεχνών και του κοινού που συγκεντρώνονται κάθε χρόνο για να γιορτάσουν τη συγκεκριμένη μορφή τέχνης της Αμερικής» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του AFI Μπομπ Γκαζάλε.

«Αυτή η κίνηση θα επιτρέψει να εστιάσουμε πλήρως την προσοχή μας στα πολλά δώρα που η Τζούλι Άντριους έχει δώσει στον κόσμο» υπογράμμισε.

Η Τζούλι Άντριους με την πολυετή καριέρα κέρδισε ένα βραβείο Όσκαρ το 1965 για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην «Mary Poppins». Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στο «The Sound of Music» (Η Μελωδία της Ευτυχίας) και στο «The Princess Diaries» (Το ημερολόγιο μιας πριγκίπισσας) .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H 84χρονη ηθοποιός έχει λάβει δύο βραβεία Grammy και το Grammy Lifetime Achievement Award (Συνολικής Προσφοράς) το 2011.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης