Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Παλμ Σπρινγκς θα τιμήσει τον Ντάνιελ Καλούγια με το Βραβείο Διεθνούς Αστέρα ( International Star Award) του 2021 για την ερμηνεία του στην ταινία «Judas and the Black Messiah», στην οποία ενσάρκωσε τον αρχηγό των Μαύρων Πανθήρων, Φρεντ Χάμπτον.

Το Φεστιβάλ δεν διοργανώνει εκδήλωση απονομής των βραβείων με φυσική παρουσία, αλλά με τιμητικές διακρίσεις θα αναγνωριστούν εξαιρετικές ερμηνείες της χρονιάς. Το Entertainment Tonight θα μεταδώσει ένα αφιέρωμα στους βραβευθέντες στις 11 Φεβρουαρίου και στις 25 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αποκλειστική συνέντευξη στο Variety, ο Βρετανός ηθοποιός είπε ότι είναι ωραίο να συμμετέχεις σε κινηματογραφικά έργα που πραγματικά πιστεύεις και θέλεις να παρακολουθούν οι άνθρωποι.

«Το γεγονός ότι τα βραβεία είναι ένας τρόπος να προσελκύσω περισσότερους θεατές με κάνει ευτυχισμένο που μπορώ να το κάνω με αυτό, ειδικά σε μια ταινία όπως η «Judas » και με έναν άνθρωπο όπως ο πρόεδρος Φρεντ Χάμπτον» δήλωσε ο Ντάνιελ Καλούγια.

Οι ηθοποιοί που έχουν τιμηθεί με το κορυφαίο βραβείο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Παλμ Σπρινγκς είναι οι Αντόνιο Μπαντέρας, Χαβιέ Μπαρδέμ, Νικόλ Κίνμταν, Έλεν Μίρεν, Γκάρι Όλντμαν και Σίρσα Ρόναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τη βράβευσή του από το Φεστιβάλ του Παλμ Σπρινγκς, ο Καλούγια είναι υποψήφιος για την ερμηνεία του στο «Judas and the Black Messiah» για Χρυσή Σφαίρα, και για βραβεία του Αμερικανικού Σωματείου Ηθοποιών ( Screen Actors Guild), των Κριτικών Κινηματογράφου και της Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου της Ουάσινγκτον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης