Tο «Top Gun: Maverick» του Τζόσεφ Κοσίνσκι με τον μοναδικό Τομ Κρουζ ξεπέρασε σε εισπράξεις στο παγκόσμιο box office το 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Είναι η πρώτη ταινία που περνάει το όριο για το 2022 και μόλις η δεύτερη, μετά το «Spider-Man: No Way Home» (που έκανε 1,9 δισ) από την έναρξη της πανδημίας και μάλιστα, χωρίς να έχει κυκλοφορήσει στις δύο μεγάλες αγορές της Ρωσίας και της Κίνας.

Η ταινία κατέγραψε το ρεκόρ το πέμπτο Σαββατοκύριακο προβολής στις αίθουσες, με συνολικές εισπράξεις 1,006 δισ δολαρίων, 31 ημέρες από την πρεμιέρα της -521,7 εκατ. δολάρια στην αμερικανική αγορά και 484,7 εκατ. στο εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι τώρα, η καλύτερα ταινία εισπρακτικά του Τομ Κρουζ ήταν το «Mission: Impossible – Fallout» (2018) με 791,1 εκατ. δολάρια εισπράξεις. Σύμφωνα με το στούντιο της Paramount, οι αρκετά θετικές κριτικές αλλά και η θετική αποδοχή του κόσμου και έκαναν την ταινία να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Μάλιστα μέχρι την τέταρτη εβδομάδα στην Αμερική 16% του κοινού πήγαν να την δουν και δεύτερη φορά ενώ το 4% πήγαν να τη δουν τρεις ή και παραπάνω φορές.

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης