Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο τρέιλερ για το ριμέικ μιας θρυλικής ταινίας: στο σκηνοθετικό τιμόνι της καινούργιας εκδοχής του «Ένα Αστέρι Γεννιέται», ο Μπράντλεϊ Κούπερ, (που πρωταγωνιστεί, επίσης, δίπλα στη Lady Gaga).

Στο τρέιλερ, ο μουσικός Τζάκσον Μέιν – τον υποδύεται ο Μπράντλεϊ – έχει έρθει στα χέρια με τον αλκοολισμό. «Ξέρεις φίλε, παλιά, ήξερα πάντα ότι κάτι θα έκανες, ότι θα ήσουν εντάξει» λέει ο καλύτερος φίλος του Μέιν, ο Νουντλς (τον υποδύεται ο Ντέιβ Σαπέλ). «Τούτη τη φορά, ανησύχησα.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ο Μέιν συναντά, σ’ ένα τοπικό κλαμπ, την Άλι (Lady Gaga), μια τραγουδίστρια – τραγουδοποιό που το παλεύει, τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή. «Δεν τραγουδάω τα δικά μου τραγούδια» λέει η Άλι στον Μέιν. «Σχεδόν όλοι τους λεν ότι τους αρέσει ο ήχος μου αλλά όχι η όψη μου».

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθούμε στο τρέιλερ – με τον χρόνο να έχει πατήσει γκάζι – το πώς εξελίσσεται το ρομάντζο μεταξύ τους, καθώς προσπαθούν να κάνουν κάτι με τις καριέρες τους.

Στο ριμέικ θ’ ακούσουμε πολλά τραγούδια που έγραψε η Lady Gaga με τον Μπράντλεϊ Κούπερ κι άλλους καλλιτέχνες, όπως τους Λούκας Νέλσον, Τζέισον Τζελ και Μαρκ Ρόνσον.

Η ταινία – στην οποία εμφανίζονται και οι Άντριου Ντάις Κλέι και Σαμ Έλιοτ – ανεβαίνει στις αίθουσες σε ΗΠΑ και Βρετανία, στις 5 Οκτωβρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης