Victoria Cinemas Λάρισα: Η ανακαίνιση που συναρπάζει!

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018, 09:30
Victoria Cinemas Λάρισα: Η ανακαίνιση που συναρπάζει!
Ο κινηματογράφος αποτελούσε ανέκαθεν εδώ και πολλά χρόνια έναν από τους αγαπημένους τρόπους ψυχαγωγίας των Λαρισαίων. Βέβαια σήμα κατατεθέν της πόλης υπήρξαν εδώ και πολλές δεκαετίες τα VictoriaCinemas!

Από τους ιστορικότερους κινηματογράφους της χώρας μας έχει μεγάλωσει γενιές και γενιές πάντα με βασικό γνώμονα την ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ!

Επισκεφτήκαμε πρόσφατα τα ΝΕΑ VictoriaCinemas για να δούμε την 2η συνέχεια του Creed!
Γνωρίζαμε ότι ο κινηματογράφος παρέμεινε κλειστός κατά την διάρκεια ολόκληρου του καλοκαιριού με εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισης των υπηρεσιών του - όπως αναφερόταν χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση στο internet αλλά και έξω από τον κινηματογράφο.

Καθώς ανεβαίναμε τον πεζόδρομο της Κούμα πρός την Λάμπρου Κατσώνη όπου βρίσκεται ο κινηματογράφος δέσποζε από μακριά το τεράστιο VCinemas ακριβώς πάνω από την είσοδο!

Μόλις περάσαμε την πόρτα του κινηματογράφου διαπιστώσαμε ότι δεν ήταν μια απλή ανακαίνιση του τύπου αλλάζουμε διακόσμηση και χρώματα. Η συγκεκριμένη ανακαίνιση-επένδυση σε κινηματογράφο, αποτέλεσε τη μεγαλύτερη για το 2018 εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης.Το BoxOffice πλέον βρίσκεται στο ισόγειο του κινηματογράφου και με δύο ταμεία για να μην καθυστερεί η έκδοση των εισιτηρίων. Βέβαια μία από τις νέες υπηρεσίες των VictoriaCinemas αποτελεί και το VictoriaE-Ticket, η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων μέσα από την ιστοσελίδα www.victoria-cinema.gr.

Αφού βγάλαμε εισιτήριο για την Αίθουσα 4 - η μεγαλύτερη και χωρητικότητας 260 θέσεων - ανεβήκαμε στο Level 1 όπου βρίσκεται το μπαρ του κινηματογράφου.Μεγάλος ο χώρος αναμονής του μπαρ, δίνει άλλον αέρα στον κάθε πελάτη που θέλει να εφοδιαστεί με τα απαραίτητα πριν την είσοδό του στις αίθουσες.

Ανεβήκαμε στο Level 2, όπου βρίσκονται οι αίθουσες 1 & 2 (χωρητικότητας 105 & 113 αντίστοιχα). Οι αίθουσες 1 & 2 κατασκευάστηκαν εξολοκλήρου από την αρχή, με νέα ηχομόνωση, μοκέτες, διακόσμηση, νέα οθόνη και καθίσματα! Ήταν χαρακτηριστική η μυρωδιά της ολοκαίνουργιας μοκέτας σε όλους τους χώρους!Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν το ζεστό γαλάζιο χρώμα που κυριαρχούσε παντού τόσο μέσα στις αίθουσες - με τα φώτα και τους κρυφούς φωτισμούς πλάγια και περιμετρικά της αίθουσας - όσο και στους κοινόχρηστους χώρους.

Αφού περάσαμε από τις αίθουσες 1 & 2 ανεβήκαμε και στο Level 3. Εκεί πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε!Εκπληκτικός χώρος αναμονής έξω από τις αίθουσες 3 & 4 (χωρητικότητας 220 & 260 θέσεων αντίστοιχα).

Πολυτελείς δερμάτινοι καναπέδες, τοποθετημένοι με τέτοιο τρόπο που μπορούν να φιλοξενήσουν το σύνολο των θεατών των αιθουσών 3 & 4. Υπέροχα χρώματα, ένα ζεστό φιλόξενο περιβάλλον, που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο μεγάλο κινηματογράφο του εξωτερικού.

Η νέα τάση της αγοράς του κινηματογραφικών αιθουσών αποτελούν οι κινηματογράφοι πόλεως. Όπως ακριβώς είναι τα VictoriaCinemas!

Οι μεγάλοι κινηματογράφοι multiplex δεν εμπνέουν πλέον τον θεατή πελάτη και θεωρούνται πλέον απρόσωποι. Εξάλλου όλοι μας στις καθημερινές μας συναλλαγές προτιμάμε να επισκέπτομαστε τα κατάστηματα εκείνα που μας δίνουν πέρα από την υπηρεσία ή προϊόν ένα χαμόγελο και μια ζεστή όμορφη προσωπική σχέση. Όλη η πόλη μια παρέα! Και αυτή ακριβώς η σχέση υπάρχει με τα VictoriaCinemas!

H μεγαλύτερη επένδυση της Θεσσαλίας εντός πόλεως δεν θα μπορούσε να μην έχει και κάτι το εντελώς μοναδικό και εντυπωσιακό. Τα VictoriaCinemas έχουν μια απίστευτη πρωτιά! Ο κινηματογράφος έχει εξοπλιστεί με το νέο επαναστατικό ήχο DOLBYATMOS.
Είναι ο μοναδικός κινηματογράφος της επαρχίας με το παραπάνω σύστημα ήχου και ένας από τους λιγοστούς της Ευρώπης!

H μοναδική τεχνολογία ήχου DolbyAtmos αποδίδει οποιαδήποτε ηχητική εμπειρία με απόλυτη ακρίβεια και ρεαλιστικότατα καθώς ο ήχος ταξιδεύει παντού μέσα στο χώρο της αίθουσας τρισδιάστατα, μέσω των 64 ξεχωριστών ηχείων που τοποθετούνται όχι μόνο μπροστά και γύρω από την αίθουσα αλλά και πάνω στην οροφή της.

Πώς θα σας φαινόταν τώρα να μπαίνατε σε μια κινηματογραφική αίθουσα στα ΝΕΑ VictoriaCinemas και να βιώσετε μια πραγματικά αληθινή εμπειρία ήχου; Όπως για παράδειγμα, παρακολουθώντας την ταινία, ξαφνικά να πιάνει καταιγίδα κι εσείς να ακούτε τις σταγόνες να πέφτουν κυριολεκτικά από τον ουρανό (άσχετα αν βρίσκεστε εντός κινηματογραφικής αίθουσας), σε τέτοιο σημείο που ενστικτωδώς θα κάνετε τη σκέψη «χρειάζομαι μια ομπρέλα επειγόντως»!

Φτάνοντας η ώρα 22:30 μας κάλεσαν να περάσουμε στην Αίθουσα 4 για την έναρξη της προβολής της ταινίας Creed II. Ο ταξιθέτης μας οδήγησε στις θέσεις μας και αυτό που διαπίστωσα με μια πρώτη ματιά, είναι η άνεση μεταξύ των καθισμάτων!«Βελτιώσαμε την άνεση του θεατή κατά 30%”, μας εξήγησαν οι ιδιοκτήτες. “Συγκεκριμένα αυξήσαμε την απόσταση ανάμεσα στα μπράτσα των καθισμάτων και την απόσταση των καθισμάτων της μιας σειράς από την άλλη».

Τι σημαίνει αυτό; Ότι πλέον κανείς δεν θα έχει αφορμή να διαμαρτυρηθεί αφού θα αισθάνεται σαν να βρίσκεται όντως στο σαλόνι του σπιτιού του.

Και τι μένει για το τέλος; Το να συνεχίσουν και να παραμείνουν τα VictoriaCinemas ο Νο 1 προορισμός των κινηματογραφόφιλων και όχι μόνο.

Ένας νέος υπερσύγχρονος κινηματογράφος στην καρδιά της Λάρισας!

ΝΕΑ VictoriaCinemas! Αγάπη Για Το Σινεμά!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018, 09:30