Μια από τις γνωστότερες τέχνες του δρόμου είναι και τα γκράφιτι, τα οποία πολλές φορές μάς χαρίζουν μαγευτικά αποτελέσματα ενώ ακόμα πιο πορωτικό είναι όταν καταφέρνουν να δημιουργήσουν έργα εμπνευσμένα από ταινίες παντός είδους, παλιότερες, ολοκαίνουριες ή επερχόμενες.

Πρόσφατα η ομάδα των “CityMarx” κατάφερε και ολοκλήρωσε μια ολόκληρη τοιχογραφία από γκράφιτι, παίρνοντας έμπνευση από την πολυαναμενόμενη, βασισμένη σε κόμικ ταινία “Suicide Squad”. Η τοιχογραφία δημιουργήθηκε στην Ταϊβάν και συγκεκριμένα στην πλευρά ενός κτιρίου της Ximending, μιας γειτονιάς και εμπορικής περιοχής στην περιοχή Wanhua του Ταϊπέι ενώ η διαδικασία τους πήρε κοντά στους 6 μήνες, ξοδεύοντας συνολικά 120 ώρες για τον ψεκασμό των χρωμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η “Ομάδα Αυτοκτονίας” είναι η επόμενη ταινία-προσθήκη στο ενιαίο κινηματογραφικό σύμπαν των DC Comics, έπειτα από το ξεκίνημα των “Man of Steel” (2013) και “Batman v Superman: Dawn of Justice”. Η βασική υπόθεση, αφορά μια σειρά από κακούς χαρακτήρες, οι περισσότεροι προερχόμενοι κυρίως από τα κόμικ του Batman, οι οποίοι στρατολογούνται αναγκαστικά από την κυβέρνηση των Η.Π.Α. ως οι μόνοι ικανοί για να εξολοθρεύσουν ένα μεγαλύτερο κακό, με αντάλλαγμα τον καθαρισμό των ποινικών μητρώων τους.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει 5 Αυγούστου στην Αμερική και 25 Αυγούστου στα μέρη μας, σε σκηνοθεσία David Ayer (“Fury”, “Sabotage”, “End of Watch”), με πρωταγωνιστές τους Will Smith, Margot Robbie, Viola Davis και πολλούς ακόμη ενώ την παράσταση αναμένεται να κλέψει ο Joker του Jared Leto, σε μια νέα εκδοχή του πασίγνωστου εχθρού του Batman, που θα διαδεχθεί την εμβληματική ερμηνεία που μας χάρισε ο αείμνηστος Heath Ledger στο “The Dark Knight” (2008).

Δείτε τη δημιουργία της τοιχογραφίας γκραφίτι στο Coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης