Σπουδαία διάκριση για τα VICTORA CINEMAS, τα οποία απέσπασαν χρυσό βραβείο στην τελετή απονομής των βραβείων «Interior Awards 2020», στην οποία βραβεύτηκαν τα έργα αρχιτεκτονικής και διακόσμησης εσωτερικού χώρου, που ξεχώρισαν για την υψηλή αισθητική και τη λειτουργικότητα τους.

Τα VICTORIA CINEMAS σε συνεργασία με την Gagos Architecture&Design έλαβαν την εξαιρετικά σημαντική αυτήν διάκριση, στην κατηγορία «Εστίαση/Φιλοξενία/Ψυχαγωγία» & «Πολιτισμός/Ψυχαγωγία», αποτελώντας τον πρώτο κινηματογράφο της Ελλάδας που κερδίζει ένα τόσο σημαντικό βραβείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται ουσιαστικά για την επιβράβευση μίας μοναδικότητας που διαθέτουν τα VICTORIA CINEMAS ως χώρος, συνδυάζοντας το στυλ του παραδοσιακού με μουλτίπλεξ και μάλιστα στην «καρδιά» ενός μεγάλου αστικού κέντρου όπως η Λάρισα, επιβεβαιώνοντας την τάση επιστροφής του κοινού όχι στα απρόσωπα και κρύα εμπορικά κέντρα αλλά στα παραδοσιακά που έχουν εξελιχθεί σε πιο σύγχρονα από τα «multi» εμπορικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εικόνες αυτές λίγα μόλις μέτρα από το τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Λάρισας κέρδισαν την κριτική επιτροπή κι έδωσαν τη μεγάλη διάκριση στα VICTORIA CINEMAS στην τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στον πολυχώρο «Gazarte» στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται πως τα «Interiors Awards» είναι ένας διεθνής διαγωνισμός και συστήνονται στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια ως τα πρώτα βραβεία που απευθύνονται σε όσους υλοποιούν έργα αρχιτεκτονικής και διακόσμησης εσωτερικών χώρων, τα οποία ξεχωρίζουν για το υψηλό τους επίπεδο, τόσο σε ό,τι αφορά το αισθητικό αποτέλεσμα όσο και την εξυπηρέτηση των αναγκών που καλούνται να καλύψουν σε διαφορετικούς τομείς.

ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ SONY ΕΥΡΩΠΗΣ

Στα VICTORIA CINEMAS εξάλλου βρέθηκε πρόσφατα η διευθύντρια της Sony Ευρώπης η οποία δήλωσε εντυπωσιασμένη από τον χώρο και την οργάνωση, σημειώνοντας πως δεν έχουν σε τίποτε να ζηλέψουν όχι μόνον από αντίστοιχα μεγάλων Ευρωπαϊκών χωρών, αλλά και από τις Ηνωμένες Πολιτείες που αποτελούν τον leader στον χώρο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης