Στο κλίμα της δυναμικής παρουσίας των ελληνικών ταινιών που συνεχίζουν τα ταξίδια τους σε όλο τον κόσμο, βρίσκοντας εναλλακτικούς, ψηφιακούς δρόμους για να συναντήσουν το κοινό τους, η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου (ΕΑΚ) και η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, προσαρμόζουν την Τελετή Απονομής των Βραβείων Ίρις 2020 στα νέα δεδομένα, διοργανώνοντας την σε live streaming. «Με σεμνότητα και σεβασμό, όπως απαιτούν οι υπάρχουσες συνθήκες, αλλά τιμώντας τους υποψήφιους συντελεστές για τις υπέροχες ταινίες που μας πρόσφεραν».

Τα μέλη της ΕΑΚ πήραν ήδη ξανά τη σκυτάλη και ψηφίζοντας ηλεκτρονικά ως την Κυριακή 12 Απριλίου, θα αναδείξουν τους νικητές των εφετινών Βραβείων Ίρις. Ο πρόεδρος της Ακαδημίας, Γιώργος Τσεμπερόπουλος, και τα μέλη της Έλλη Τρίγγου και Χρήστος Λούλης, θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα, με τη συμβολαιογράφο Ουρανία Μικρού να εποπτεύει τη διαδικασία, την Τρίτη 14 Απριλίου στις 16:00, από το κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου ευχαριστεί θερμά τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση για την πολύτιμη δεκαετή συνεργασία, το ΕΚΟΜΕ για τη θερμή υποστήριξη των δράσεων της, την Digi8 που έδωσε και πάλι τη δυνατότητα στα μέλη της να παρακολουθήσουν τις ταινίες μέσω ψηφιακής πλατφόρμας και την ΕΡΤ, χορηγό επικοινωνίας των εφετινών Βραβείων Ίρις.
 
Δείτε επίσης: Το ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση προτείνει πρωτότυπες και αρχειακές παραγωγές

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης