Μια τρίτη ταινία «Hocus Pocus» βρίσκεται στα αρχικά στάδια παραγωγής, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Walt Disney Pictures, Σον Μπέιλι. «Ναι, το “Hocus Pocus 3” θα γίνει», δήλωσε στους New York Times, όταν ρωτήθηκε για τις επερχόμενες live-action παραγωγές.

Η νέα ταινία έρχεται μετά την επιτυχία του σίκουελ «Hocus Pocus 2», στην οποία οι Μπέτι Μίντλερ (Bette Midler), Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ), και Κάθι Νατζίμι επανέλαβαν τον ρόλο των διψασμένων για αίμα μαγισσών. Έκανε πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου του 2022 και μέσα σε μόλις τρεις ημέρες κατέκτησε την κορυφή ως η πιο δημοφιλής πρωτότυπη ταινία για τη Disney+.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και δεν εμφανίστηκαν όλοι οι αρχικοί χαρακτήρες, η σεναριογράφος Jen D’ Angelo άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρξει μία συνέχεια.

«Προσπαθήσαμε πολύ να φέρουμε πίσω το αρχικό καστ για cameos εμφανίσεις αλλά δεν τα καταφέραμε για τον έναν ή τον άλλο λόγο», δήλωσε η σεναριογράφος στο Variety. «Αλλά ελπίζω στο “Hocus Pocus 3” να δούμε τον Mαξ και την Άλισον να ζουν στην Καλιφόρνια», πρόσθεσε.

Η Αν Φλέτσερ υπέγραψε τη σκηνοθεσία, ενώ ο Στίβεν Χαφτ ήταν συμπαραγωγός μαζί με τις Λιν Χάρις και Μπόννι Χλινομάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης