Η Ντρου Μπάριμορ μιλά για το πώς νιώθει από τότε που είναι νηφάλια. Σε ένα προσωπικό της δοκίμιο στο περιοδικό της Drew, η ηθοποιός και παρουσιάστρια, αναφέρεται στη σχέση της με το αλκοόλ.

«Ένα από τα πιο γενναία πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι να σκοτώσεις τους δράκους σου και τελικά να σπάσεις τον απαίσιο κύκλο στον οποίο έχεις κολλήσει», έγραψε. «Για μένα ήταν να σταματήσω να πίνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μπάριμορ είπε ότι η απεξάρτησή της από το αλκοόλ ήταν «ένα από τα πιο απελευθερωτικά πράγματα στο ταξίδι της ζωής μου» που της επέτρεψε «να απαλλαγεί επιτέλους από τα βασανιστήρια της ενοχής και της δυσλειτουργίας».

Ενθάρρυνε επίσης τους άλλους να επικεντρωθούν στον εαυτό τους και σε αυτό που χρειάζονται.

«Κατά τη διάρκεια των διακοπών, όταν ξοδεύουμε τόση ενέργεια προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στα τέλεια πρότυπα που έθεσαν οι Norman Rockwells του κόσμου, θα ήθελα να προσπαθήσετε να θυμηθείτε να δώσετε στον εαυτό σας μία διέξοδο -μια αγκαλιά- και θα το δοκιμάσω κι εγώ», έγραψε. «Πάρτε μια στιγμή, πάρτε μια ανάσα και δώστε στον εαυτό σας μια σφικτή αγκαλιά. Απλώς όλοι κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Και αυτό από μόνο του είναι κάτι που πρέπει να γιορτάσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ηθοποιός αποκάλυψε τον Δεκέμβριο του 2021 ότι ήταν χωρίς αλκοόλ για δυόμισι χρόνια, περιγράφοντας λεπτομερώς το «ήσυχο, σίγουρο» ταξίδι της στη νηφαλιότητα. «Ήταν κάτι που συνειδητοποίησα ότι απλώς δεν εξυπηρετούσε εμένα και τη ζωή μου», είπε σχετικά με την απόφαση της να κόψει το ποτό.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης