Η Τζέιμι Λι Κέρτις θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί εκ νέου με τη Λίντσεϊ Λόχαν είτε σε ένα σίκουελ του «Freaky Friday» (Απίστευτη Παρασκευή), είτε σε κάποια άλλο έργο.

«Δεν θα υπήρχε τίποτα που θα μου άρεσε περισσότερο, ειλικρινά, από το να μπορέσω να δουλέψω ξανά μαζί της, να μοιραστώ εκ νέου τον χρόνο μου μαζί της», είπε η ηθοποιός μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό People.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ηθοποιός θα ήθελε μάλιστα να υπάρξει ένα σίκουελ του «Freaky Friday» του 2003 λέγοντας: «Μιλάμε. Γίνονται πολλές καλές κουβέντες».

Η Κέρτις έθεσε για πρώτη φορά την ιδέα του «Freaky Friday 2» κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο The View τον Οκτώβριο, λέγοντας ότι θα ήθελε πολύ να παίξει μια «γιαγιά» που αλλάζει σώμα με τη Λόχαν.

«Έτσι, η Λίντσεϊ θα είναι η σέξι γιαγιά, που είναι ακόμα χαρούμενη με τον Μαρκ Χάρμον με όλους τους τρόπους που θα μπορούσες να ήσουν ευτυχισμένη με τον Μαρκ Χάρμον», είπε η Κέρτις. «Και απλά, θα ήθελα να δω τη Λίντσεϊ να είναι η καυτή γιαγιά και θα ήθελα να με δω να προσπαθώ να ασχοληθώ με νήπια σήμερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Και η Λόχαν δεν είναι αρνητική στο να συμμετάσχει σε ένα σίκουαλ της ταινίας, μιλώντας στις αρχές του μήνα στο The Tonight Show του Τζίμι Φάλον.

«Μιλήσαμε για αυτό, ναι», είπε στον Τζίμι Φάλον, υπενθυμίζοντας ότι άκουσε για πρώτη φορά για το concept ενώ δούλευε σε άλλο έργο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

   

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης