Η ζωή του Μάιλς Τέλερ έχει γίνει πολύ ευχάριστη από τότε που παντρεύτηκε την Κέλι Σπέρι. Ο 33χρονος ηθοποιός και το 28χρονο μοντέλο παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2019 και μιλώντας στο περιοδικό «Men’s Health» ο Τέλερ λέει ότι η περίοδος της απομόνωσης έκανε τη σχέση του ζευγαριού πιο δυνατή.

«Είμαστε παρέα. Με κρατά ήρεμο. Είναι πολύ υπέροχο. Είμαστε μαζί από την ώρα που ξυπνάμε μέχρι να πάμε για ύπνο. Έχουμε φίλους που η σχέση τους μπήκε κάτω από τον μεγεθυντικό φακό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά εμείς είμαστε πραγματικά τυχεροί. Μόλις παντρευτείς και μπεις σ’ αυτού του είδους τη δέσμευση η ζωή είναι λιγότερο αγχωτική. Απλώς ξέρεις πως ο άλλος θα είναι εκεί για πάντα», λέει ο ηθοποιός, περιγράφοντας για το πώς πέρασε το ζευγάρι την περίοδο της κοινωνικής αποστασιοποίησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και οι δυο τους έπιασαν δουλειά στον κήπο τους, όπου περνούσαν και τον περισσότερο χρόνο. «Και οι δυο μας δουλέψαμε πολύ στον κήπο και κάναμε εξωραϊσμούς. Φυτέψαμε μια λεμονιά, ορτανσίες και ένα παρτέρι με τριανταφυλλιές. Δεδομένου ότι βλέπουμε την αυλή μας πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο, θέλουμε να βάλουμε χρώμα», λέει ο Τέλερ στο περιοδικό.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης