Επίσκεψη από την πρώην σύζυγό του, Ντέμι Μουρ, δέχτηκε ο Αμερικανός ηθοποιός Μπρους Γουίλις, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Μπρους Γουίλις και η Ντέμι Μουρ έχουν χωρίσει εδώ και 22 χρόνια, ωστόσο οι σχέσεις τους παραμένουν πολύ καλές, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να συμπαραστέκεται ακόμα στον πρώην σύζυγό τις στις πιο δύσκολες στιγμές του. Ο Μπρους Γουίλις πάσχει από αφασία, εξαιτίας της οποίας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την καριέρα του στην υποκριτική και, όπως όλα δείχνουν, η κατάσταση της υγείας του έχει προσφάτως χειροτερέψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, η σταρ εμφανίστηκε μαζί του σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Instagram της κόρης τους. Το πρώην ζευγάρι φαίνεται χαμογελαστό, φορούν κι οι δύο καρό πουκάμισα και ποζάρουν αγκαλιά με την κόρη τους Ταλούλα και τον Πάιλαφ, το αξιολάτρευτο σκυλάκι της τελευταίας.

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski)

 

«Αγαπώ τους γονείς και την οικογένειά μου», έγραψε η Ταλούλα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ο πατέρας της περνάει μια δύσκολη περίοδο. «Ο Μπρους δεν μπορεί να πει πολλά και δεν φαίνεται να καταλαβαίνει πολλά από αυτά που του λένε οι άλλοι. Υπάρχουν μέρες που βλέπουμε κάποιες αναλαμπές του παλιού Μπρους, αλλά είναι σύντομες και απομακρύνονται», αποκάλυψε μια πηγή.

«Προς τους απίστευτους υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια, θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους είχε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Υπό το πρίσμα αυτό και με μεγάλη προσοχή, ο Μπρους αποχωρεί από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά γι’ αυτόν», έγραψε η Ντέμι Μουρ τον Μάρτιο, όταν αποκαλύφθηκε η διάγνωση του Μπρους Γουίλις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης