Ο Μπράιαν Κοξ υπερασπίστηκε τη συμπεριφορά του Μπράιαν Σίνγκερ στα γυρίσματα της ταινίας «X2: X-Men United». Ο ηθοποιός από τη Σκωτία υποδύθηκε τον Γουίλιαμ Στράικερ στην ταινία με υπερήρωες του 2003 που σκηνοθέτησε ο Σίνγκερ, ο οποίος έκτοτε κατηγορήθηκε από ηθοποιούς για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και από αρκετούς άνδρες για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Μπράιαν Κοξ είπε ότι ο Μπράιαν Σίνγκερ ήταν «υπό μεγάλη πίεση» κατά τη διάρκεια της παραγωγής, αλλά επαίνεσε τις μεθόδους του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ένα από τα σπουδαία του στοιχεία ήταν ότι όταν έφτανε σε ένα νέο σκηνικό, έπρεπε να το αναθεωρήσει» είπε ο Κοξ σε συνέντευξή του στο Yahoo! Entertainment. «Θα έκανε μία σκέψη και μετά θα σκεφτόταν ξανά τη σκηνή. Έτσι, αυτή ήταν πάντα μια δύσκολη μετάβαση για αυτόν. Αλλά μόλις έβρισκε τη λύση, μπορούσε να συνεχίσει με αυτή». Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι ήταν η πρώτη επιλογή του Σίνγκερ για τον ρόλο, αν και ο σκηνοθέτης έπρεπε να πείσει το στούντιο να του δώσει τον ρόλο.

«Νομίζω ότι είναι ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης -πραγματικά, πραγματικά προικισμένος» είπε ο Μπράιαν Κοξ. «Σίγουρα θα του είμαι πάντα ευγνώμων γιατί μου είχε εμπιστοσύνη και μου εξασφάλισε τον ρόλο» διευκρίνισε.

Η Χάλι Μπέρι, η οποία εμφανίζεται ως Στορμ στην κινηματογραφική σειρά «X-Men» είπε στο Variety το 2020 ότι «ο Μπράιαν Σίνγκερ δεν είναι ο πιο εύκολος τύπος για να δουλέψεις μαζί του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ανάρμοστη συμπεριφορά του Σίνγκερ και οι κατηγορίες σε βάρος του έχουν αλλοιώσει την κληρονομιά του franchise “X-Men”;» ήταν ερώτηση που δέχθηκε ο Χιου Τζάκμαν σε συνέντευξη στην εφημερίδα The Guardian. «Ξέρετε, αυτή είναι μια πραγματικά, πολύ περίπλοκη ερώτηση» απάντησε ο Τζάκμαν. «Υπάρχουν πολλά πράγματα που διακυβεύονται εκεί» εκτίμησε.

«Το «X-Men» ήταν το σημείο καμπής, πιστεύω, όσον αφορά τις ταινίες βασισμένες σε κόμικ και νομίζω ότι υπάρχουν πολλά για τα οποία πρέπει να είμαστε περήφανοι» συνέχισε ο Αυστραλός ηθοποιός. «Και σίγουρα υπάρχουν ερωτήσεις που πρέπει να γίνουν και νομίζω ότι πρέπει να τεθούν. Αλλά υποθέτω ότι δεν ξέρω πώς να απαντήσω κομψά σε αυτό. Νομίζω ότι είναι περίπλοκο και τελικά κοιτάζω πίσω με περηφάνια για το τι πετύχαμε και τη δυναμική που ξεκίνησε».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης