Ο σκηνοθέτης Μόργκαν Νέβιλ θα σκηνοθετήσει νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Πολ ΜακΚάρτνεϊ μετά τους Beatles, τη σχέση του με τη Λίντα ΜακΚάρτνεϊ και την ίδρυση των Wings.

Με τίτλο «Paul McCartney: Man on the Run» η ταινία θα βασιστεί σε «άνευ προηγουμένου πρόσβαση σε αρχείο με βίντεο και φωτογραφίες του Πολ και της Λίντα που δεν έχουν προβληθεί ξανά, καθώς και σε νέες συνεντεύξεις» σύμφωνα με δελτίο Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ντοκιμαντέρ Θα καταγράφει συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα μεταξύ της διάλυσης των Beatles το 1970 και της ακμής των Wings στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Ο Νέβιλ, ο οποίος κέρδισε Όσκαρ για το ντοκιμαντέρ «20 Feet from Stardom» το 2013 σκηνοθέτησε πρόσφατα το ντοκιμαντέρ για τον αείμνηστο σεφ Άντονι Μπουρντέν «Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain».

«Έχοντας εμμονή όλη μου τη ζωή με ό,τι έχει σχέση με τον ΜακΚάρτνεϊ, πάντα ένιωθα ότι η δεκαετία του 1970 ήταν το τμήμα της ιστορίας του που δεν έχει μελετηθεί» ανέφερε ο Νέβιλ σε δήλωσή του. «Είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να εξερευνήσω και να επανεκτιμήσω αυτήν την κρίσιμη στιγμή στη ζωή και το έργο ενός μεγάλου καλλιτέχνη» υπογράμμισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήμουν πολύ μικρός για να αγοράζω δίσκους των Beatles όταν κυκλοφόρησαν, αλλά μπορούσα να αγοράσω δίσκους των Wings και τους λάτρευα. Για μένα το τι συνέβη στον Πολ ΜακΚάρτνεϊ μετά τους Beatles, όταν έπρεπε να ανακαλύψει εκ νέου τον εαυτό του είναι η ιστορία που δεν έχει ειπωθεί» σημείωσε.

Την παραγωγή της ταινίας έχουν αναλάβει η McCartney’s MPL και η Polygram Entertainment, το τμήμα κινηματογράφου και τηλεόρασης του Universal Music Group.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης